Antena Căutare

O romanca din Italia a inventat fitness-ul pe ritmuri de manele

O romanca stabilita in Italia a inventat fitnessul pe ritmuri de manele. Exercitiile pe ritmuri de manele se bucura de mare succes in randul italiencelor si au fost omologate de Federatia Italiana de Sport drept „Manele fitness”, o noua disciplina sportiva.

Timisoreanca stabilita in Italia a inceput sa dea lectii de fitness pe ritmuri de manele in 2005. In fiecare zi, ea preda in Toscana unor grupuri de 25-30 de femei. Cele mai multe femei dornice sa scape de kilogramele in plus prin manele-fitness sunt italience si platesc 50 de euro pe luna pentru a primi indrumare.

Antrenoarea romanca spune ca noul sport este atragator pentru italience deoarece acestea prefera melodiile cu ritm alert, care le dau energie in timp ce isi lucreaza diferite parti ale corpului.

Timisoreanca a primit cereri sa antreneze si alti instructori de fitness, iar acum manele fitness se practica in mai multe orase din Italia.

Drogurile sunt de domeniul trecutului. La granita SUA cu Mexicul infloreste trafiul de carne si oua... Renunta la o avere pentru a calatori in jurul lumii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x