O țară întreagă îl caută pe Cristi! Care-i treaba cu tânărul care a isterizat mii de români

 

Toată România îl strigă pe Cristi. Un personaj pe care deşi nu l-a văzut nimeni, a devenit cel mai căutat din ţară. De vină pentru celebritate este un filmuleţ de pe internet. În el, un domn are mari probleme cu un câine care aprape îi rupe cizma din cauciuc.Omul, şi speriat şi amuzat de acest lucru îl strigă de zor pe cine credeţi? Pe Cristi, stăpânul câinelui. Clipul a devenit viral, iar de atunci toată ţara strigă în cor: Cristi!

Dar Cristi nu se arată, iar câinele, mai mult din joacă, riscă să-i rupă cizma vecinului, care, insistă. Cristi pare singurul care poate potoli fiara, dar niciunul dintre cei de acolo nu îşi doresc asta. Ei au râs şi au filmat momentul, pe care l-au postat iute pe internet. De atunci, toată lumea îl caută pe Cristi.

Fenomenul "Cristi" a ajuns şi în Capitală, în căminele studenţeşti, unde nimeni nu mai are linişte. Toată lumea îl strigă pe Cristi. Cu doar câteva zile înainte de sesiune, studenţii şi-au găsit o nouă distracţie: îl caută pe Cristi dintr-un cămin în altul. Şi cum nu l-au găsit, sunt hotărâţi să-l strige şi în această seară.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe