Antena Căutare

"Era iarnă. Ea a schimbat macazul. Niciun bărbat nu a ajutat-o". O vatmaniță, însărcinată în luna a noua, a pierdut copilul din cauza indiferenței! Monica Pop, martora momentelor cumplite: "Repede, repede! Au scos copilul! Fă-i ceva!"

Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din Bucureşti, a povestit, duminică, în emisiunea "Adevăruri de viață", de la Antena 3, un moment revoltător la care a fost martoră.

Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din Bucureşti, a povestit, duminică, în emisiunea "Adevăruri de viață", de la Antena 3, un moment revoltător la care a fost martoră.

O vatmaniță însărcinată în luna a noua a pierdut copilul din cauza celor care au rămas indiferenți în fața situației sale:

"A venit la urgență o vatmaniță - să le fie rușine celor care au fost cu ea în tramvai - pentru că era iarnă și ea a trebuit să schimbe macazul și nu s-a dus niciun bărbat.

Era gravidă în luna a noua și a făcut rutptură uterină și până a ajuns la urgență... Strigau chirurgii la mine: Repede, repede! Au scos copilul Fă-i ceva!", a spus Monica Pop.

Toți au crezut că este o imagine trucată! Un român a crescut un "porc mutant". Giorgio are peste 500 de kilogr... Cine și-ar fi închipuit? Ce s-a scris ÎN PRIMUL SMS din lume și cine l-a expediat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x