Antena Căutare

Operațiile plastice au multe riscuri! A vrut să își opereze nasul, dar a ajuns să aibă fața desfigurată. Cum arată acum este strigător la cer

O tânără din Thailanda a apelat la un estetician pentru a-și modifica forma nasului. Cu gândul la o înfîțișare mai frumoasă, femeia a ajuns să blesteme ziua în care a luat această decizie, căci totul s-a ruinat atunci când operația nu a avut succes.

O tânără din Thailanda a apelat la un estetician pentru a-și modifica forma nasului. Cu gândul la o înfîțișare mai frumoasă, femeia a ajuns să blesteme ziua în care a luat această decizie, căci totul s-a ruinat atunci când operația nu a avut succes.

Intervenția nu a decurs așa cum se aștepta femeia. A fost un șoc pentru toată lumea să vadă cum, în urma operației, o bucată de silicon se observa în spațiul dintre ochi.

Vinovați sunt medicii care nu au realizat corect intervenția și au pus în pericol viața femeii. De altfel, clinica respectivă nu este foarte cunoscută și circulă zvonuri că serviciile sunt de slabă calitate, așa cum prețurile sunt destul de mici.

Femeia a făcut publice imaginile terifiante cu urmările operației pentru a trage un semnal de alarmă persoanelor care doresc să recurgă la rinoplastie.

Foto: difundir

Fenomenul bizar, care se petrece acum! Oamenii de știință nu știu să explice: „Călătoresc împreună deși se învârt în dir... Acesta este puștiul care la zece ani are o super iubită! Cum arată partenera băiatului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x