Antena Căutare

Pădurea din România care a înspăimântat o lume întreagă. Străinii l-au numit "cel mai înfricoşător loc din lume": "A înnebunit după ce a văzut un demon"

Dacă credeai că povestea vampirului Dracula este pentru străini cel mai înspăimântător loc din România, te-ai înşelat amarnic. Conform celor de la The Independent, pasionaţii de astfel de lucruri se orientează mai nou către pădurea Hoia Baciu din Cluj

Dacă credeai că povestea vampirului Dracula este pentru străini cel mai înspăimântător loc din România, te-ai înşelat amarnic. Conform celor de la The Independent, pasionaţii de astfel de lucruri se orientează mai nou către pădurea Hoia Baciu din Cluj

Numită după un păstor care a dispărut în pădure cu o turmă de peste 200 de oi, Hoia Baciu a devenit celebră în întreaga lume în urmă cu 49 de ani. Atunci, Emil Barnea, tehnician militar, a fotografiat ceea ce a susţinut că era un OZN care plutea peste Poiană Rotundă, aşa cum se numea atunci. Guvernul comunist a echivalat credinţa lui în paranormal cu nebunie şi sabotaj, iar Barnea şi-a pierdut slujba.

Astăzi, cei care se încumetă să intre în pădure raportează simptome ciudate (greaţă, anxietate, sentimentul de a fi urmărit) iar dispozitivele electronice sunt inutile. Printre cei care au dorit să afle adevărul despre această zonă ciudată s-au numărat şi jurnaliştii de la “The Independent” care au petrecut o noapte înfricoşătoare în pădurea Hoia Baciu, la câţiva kilometri de Cluj Napoca.

Totul a început de la Poiana Rotundă, un luminiş oval unde nu creşte nimic niciodată. ”Când am venit aici, în urmă cu ceva timp, am găsit 60 de oameni din Bucureşti care încercau să deschidă o poartă către o altă dimensiune”, a povestit Alex, ghidul acestei aventuri. Acesta deschide calea către paranormal şi arată imagini cu pădurea, în care apar, în zare, figuri transparente, morbide, care plutesc.

Aşa cum era de aşteptat, jurnaliştii i-au cerut să le povestească despre cel mai ciudat lucru care i s-a întâmplat în excursiile făcute în pădure. "A fost un om care a înnebunit, crezând că a întâlnit un demon. În mod ironic, avea un tatuaj masiv cu un demon pe piept, pentru a evita demonii”. Şi asta nu este tot. În acest loc extrem de ciudat există un copac crescut sub formă de arc este considerat a fi portalul către o altă dimensiune.

“Excursia s-a terminat fără fantome şi fără demoni, dar cu un sentiment straniu de oboseală”, încheie cei de la The Independent.

”Frumoasa Adormită”. A murit la doar doi ani, în 1920, dar, de atunci, e ”vie”, iar ochii ei vorbesc, în Catacombele Cap... Horoscopul de azi, 1 noiembrie. Destinul acestor două zodii pare scris cu sânge. Lacrimi şi necazuri pentru ele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x