Antena Căutare

Pare un tip dur, dar dincolo de zecile de tatuaje ascunde un secret surprinzător! Uite ce face acest tânăr pentru alții!

La prima vedere, pare un tip dur, dar când afli ce face acest tânăr vei rămâne cu adevărat surprins. Dincolo de zecile de tatuaje acesta ascunde un secret surprinzător.

La prima vedere, pare un tip dur, dar când afli ce face acest tânăr vei rămâne cu adevărat surprins. Dincolo de zecile de tatuaje acesta ascunde un secret surprinzător.

Îl cheamă Nasir Sobhani și este din Australia, dar toți îl cunosc ca fiind „bărbierul de pe stradă”. Merge cu skateboard-ul și și caută oameni ai străzii.

De îndată ce îi găsește, tânărul plin de tatuaje se oferă să îi tundă și să le ofere un aspect cât mai prezentabil, fără să ceară bani pentru serviciile sale.

Pictează dumnezeiește, deși este orb! „Depășește orice imaginație, este incredibil ce face el aici”

Tânărul a învins dependența de droguri și acum îi ajută și pe alții să depășească anumite clipe dificile

Mai mult decât atât, bărbatul stă de vorbă cu aceștia și încearcă să le dea speranță și să îi ajute să depășească momentele dificile prin care trec.

Un cerșetor desculț devine EROUL a milioane de oameni, printr-un simplu gest de generozitate!

Nasir Sobhani s-a apucat de această meserie pentru a putea trece peste dependența de droguri. Acum, el uimește o lume întreagă cu ceea ce face.

Reacția unui om al străzii atunci când își vede noua înfățișare

Horoscop: Topul zodiilor cu două feţe! Ei sunt cei care mint şi înşală fără niciun fel de regrete... LAGUNA COLORATĂ DIN BOLIVIA: lacul care azi e roșu, mâine, verde. Aici e maternitatea păsărilor FLAMINGO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x