Antena Căutare

Părinții au încremenit atunci când au văzut cum s-a îmbrăcat o profesoară de la clasa a IV-a! Imaginile sunt deja virale

O profesoară a reușit să stârnească o adevărată controversă după ce a decis să apară la școală într-o ținută ce i-a cam șocat pe părinții elevilor! Imaginile fac deja senzație pe internet!

O profesoară a reușit să stârnească o adevărată controversă după ce a decis să apară la școală într-o ținută ce i-a cam șocat pe părinții elevilor! Imaginile fac deja senzație pe internet!

Totul s-a întâmplat într-o școală din Statele Unite, atunci când o tânără profesoară a decis să apară la ore într-o rochie gri. Și ca ținuta să fie perfectă, profesoara a asortat totul cu o pereche de cizme lungi, peste genunchi.

Unii dintre părinții aflați la școală au considerat că ținuta este una mai mult decât neadecvată și că elevii de nouă și de zece ani (clasa a IV-a) ai profesoarei nu ar trebui să vadă o asemenea apariție.

Cineva a pozat-o pe tânără și a pus pozele pe internet. În scurt timp, reacțiile au și început să apară pe marginea acestui subiect.

VIRAL! Tot internetul s-a amuzat copios! La ce făcea reclamă autobuzul cu care mai mulți parlamentari francezi au fost transportați la o întâlnire oficială

Unii au spus că, cel mai probabil, persoana care a reclamat totul este vreo altă profesoară, geloasă pe modul în care arată tânăra.

Alții au comparat-o pe profesoară cu Julia Roberts din filmul „Pretty Woman”, în care aceasta joacî rolul unei prostituate.

Un lucru este cer: profesoara sexy chiar a făcut senzație, iar fotografiile cu ea au ajuns imediat virale în toată lumea.

Alege cheia cu care ai deschide o cutie veche de lemn și află ce fel de persoană ești! Ai curaj să încerci testul?... O mamă a dat cu vopsea neagră pe podea, dar apoi a decis să facă o transformare de zile mari! Cum arată acum baia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x