Antena Căutare

Record la Ateneul Roman: 100 de violoncele vor canta pe aceeasi scena!

Un eveniment cultural demn de Guiness Book va avea loc la Ateneul Roman! Pentru prima data in tara noastra, 100 de violoncele vor canta pe aceeasi scena.

Spectatorii vor asculta ce nu au mai auzit vreodata. Un amestec electric de piese clasice si de divertisment, orchestrate special pentru acest eveniment. Totul sub bagheta maestrului Cristian Mandeal, unul dintre cei mari dirijori romani, care va conduce pentru a doua oara ansamblul Violoncellissimo.

Fiecare artist isi va dedica spectacolul profesorului lui. In plus, concertul ii readuce acasa pe monstrii sacri ai celor mai titrate scene mondiale, solisti care au plecat din Romania cu ani si ani in urma sa cucereasca lumea si care acum au renuntat la onorarii uluitoare, pentru a oferi romanilor aproape probono ceea ce ofera publicului cunoscator din strainatate, pe bani foarte multi.

Duminica, pe scena Ateneului, vor canta si Liviu Prunariu, cu un Stradivarius de doua milioane euro, Valentina Sviatlovskaia, cu un Guarneri la aceeasi valoare si Marin Cazacu, cel care va canta pe un violoncel construit la 1815. Pretul unui bilet este de 65 lei.

PREMIERA MONDIALA: Doi baimareni au cucerit in masivul Annapurna!... RECORD: Cel mai lung interviu din lume a fost realizat de un jurnalist si un scriitor din Norvegia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x