Antena Căutare

Polițiștii de frontieră au rămas uimiți de-a dreptul! Ce ascundea sub fusta o româncă în drm spre Italia. Nu ai fi crezut așa ceva!

 Faptul că românii sunt inventivi chiar și atunci când sunt puși pe fapte mai puțin demne de laudă: nu încape îndoială! De acest lucru s-au convins și polițiștii de frontieră din Cenad, în județul Timiș. 

Faptul că românii sunt inventivi chiar și atunci când sunt puși pe fapte mai puțin demne de laudă: nu încape îndoială! De acest lucru s-au convins și polițiștii de frontieră din Cenad, în județul Timiș.

La un moment dat, agenții au efectuat un control de rutină al uni microbuz. După verificarea actelor și a bagajelor, oamenii legii au observat că femeia din dreapta avea o fustă voluminoasă, alcătuită din mai multe falduri și materiale suprapuse. Nu au trecut cu vederea aceste detalii și nu mică le-a fost mirarea când sub fustă au au observat-o pe o fetiță ghemuită pe podeaua vehiculului. Micuța era copila femeii.

De ce mama a făcut asta?


Făptașa le-a explicat vameșilor că voia să ajungă în Italia și, pentru că nu avea toate documentele necesare, i-a venit ideea să își ascundă copila în acest mod. Deocamdată, cele două nu au mai ajuns în Italia. Mama fetiței s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei, iar șoferul microbuzului este anchetat pentru complicitate.

De asemenea, mai mulți asistenți sociali investighează cazul pentru a se convinge dacă fetița a fost supuse și la alte experiențe care ar fi putut-o afecta.

Sigur ţi s-a întâmplat şi ţie! Cercetătorii au explicat: De ce "cădem" în gol în timpul somnului... O femeie a aflat că a fost înșelată, așa că i-a dat iubitului o lovitură supremă! S-a răzbunat în cel mai crunt mod posi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x