Antena Căutare

Porțile CERULUI s-au deschis și o lumină dumnezeiască a apărut! Martorii au filmat totul

Locuitorii unui oraș au trăit adevărate momente de groază atunci când cerurile s-au deschis și o lumină mai mult decât bizară a apărut, chiar în toiul nopții.

Locuitorii unui oraș au trăit adevărate momente de groază atunci când cerurile s-au deschis și o lumină mai mult decât bizară a apărut, chiar în toiul nopții.

Nu este vorba despre scenariul unui film SF, ci despre ceea ce s-a întâmplat într-o noapte, undeva prin statul american New Jersey.

Oamenii au văzut cum se deschid cerurile și apare o lumină bizară, despre care mulți au spus că ar fi dumnezeiască. Martorii au pus imediat mâna pe telefon și au filmat totul!

În scurt timp, imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Unii spun că ar fi vorba despre o minune dumnezeiască, în timp ce alții sunt de părere că este vorba fie despre un obiect zburător neidentificat (OZN), fie despre o iluzie optică sau fenomen meteo inexplicabil.

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi momentul în care se deschid porțile cerului!

PROFEȚIA neștiută a lui Arsenie Boca despre pericolul care paște România! „Se va întâmpla...”... RECORD MONDIAL de viteză pe Transfăgărăşan! Cine l-a stabilit și DECLARAȚIA UIMITOARE a pilotului despre cel mai pericul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x