Antena Căutare

Toți îl credeau dispărut, dar un porumbel descurcăreț și-a găsit stăpânul la școală

De porumbei care să știe să se întoarcă acasă a auzit toată lumea, dar de unii care să-și caute stăpânul a școală, mai rar. O fetiță din Statele Unite al cărei porumbel se rătăcise, a avut surpriza să descopere că pasărea a găsit-o la școală.

Toți îl credeau dispărut, dar un porumbel descurcăreț și-a găsit stăpânul la școală
| npausa.com

De porumbei care să știe să se întoarcă acasă a auzit toată lumea, dar de unii care să-și caute stăpânul a școală, mai rar. O fetiță din Statele Unite al cărei porumbel se rătăcise, a avut surpriza să descopere că pasărea a găsit-o la școală, relatează Huffington post.

Pasărea, pe numele ei Foresta, a dispărut de acasă, dar nu pentru mult timp. La doar o zi de la plecare, a căutat-o pe stăpâna ei, tara, oe levă de clasa a V-a, și s-a dus la ea la școală.

Porumbelul și-a făcut o intrare spectaculoasă și s-a așezat direct pe capul unul profesor. Tara l-a recunoscut , dar nu a fost prea ușor să-și prindă micul prieten.

Foresta nu a mai plecat niciodată de acasă, așa că nimeni nu a găsit o explicație pentru simțul ei de orientare.

Salvare miraculoasă în China: Un bebeluș care a căzut de la etajul doi, prins în brațe de un trecător... VIDEO! Ai avea curaj? În curând, vom zbura cu avionul cu podeaua de sticlă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x