Antena Căutare

"Pot să citesc horoscopul sau este păcat?" Răspunsul pe care l-a primit o enoriașă din partea preotului îi va zdruncina pe credincioși: "Este o insultă adusă lui Dumnezeu"

Cuvintele unui preot au reuşit să sădească nesiguranţă în sufletul credincioşilor. Banalul horoscop te face să păcătuieşti?

Cuvintele unui preot au reuşit să sădească nesiguranţă în sufletul credincioşilor. Banalul horoscop te face să păcătuieşti?

"Vedeți cum, din „amuzament/ divertisment/ curiozitate”, horoscopul a reușit să vă tulbure sufletul, mintea și viața?! Chiar și numai din asta vă puteți da seama că a-l citi și mai ales a-l lua în seamă este o pierdere de vreme și nu doar atât: este o insultă adusă lui Dumnezeu și purtării Sale de grijă.

Aș vrea să subliniez de la început un aspect foarte important: a crede în horoscop/ zodii este incompatibil cu a te numi creștin. Repet! Nu te poți numi cu adevărat creștin dacă ai credința/ impresia că viața ta este călăuzită în vreun fel de zodii/ horoscop. Punct!

Din păcate există foarte mulți creștini (unii dintre ei care ar putea fi numiți cu genericul „buni creștini”) care pun mare preț pe horoscop și care nu înțeleg absurdul ideii de a spune că ei cred și în Dumnezeu, dar și în cele spuse de horoscop. Cel care crede în horoscop are nevoie să discute foarte serios cu duhovnicul despre acest lucru (...)

Nu vă rămâne decât să renunțați la acest obicei și să nu mai citiți horoscopul nici pentru amuzament, nici pentru divertisment, nici din curiozitate și să vă începeți ziua cu rugăciuni aduse lui Dumnezeu. Sunt convins că nu veți simți lipsa horoscopului și că veți avea zile mai liniștite", a fost raspunsul preotului, potrivit doxologia.ro

Un elev de la un liceu din Bistriţa a creat o grădină inteligentă ce poate fi controlată şi monitorizată pe Internet... Alan Bean, al patrulea om care a păşit pe Lună, a plecat spre stele pentru totdeauna. A deschis cerul, când oamenii doar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x