Antena Căutare

Previziuni numerologice pentru luna iulie 2023 în funcție de cifra destinului tău. Cum se calculează cifra de destin

Luna iulie vine cu previziuni numerologice pentru fiecare cifră de destin în parte. Adina și Oana Timofte au spus care sunt predispozițiile acestei luni.

colaj foto numere - Oana și Adina Timofte Galerie
Previziuni numerologice pentru fiecare cifră de destin în parte | Observator / Shutterstock

Previziunile numerologice sunt importante pentru că te ajută să te pregătești pentru ce va urma. Bazele numerologiei au fost puse de către Pitagora, în anul 600 I.H, care a evidenţiat pe lângă cantitatea cifrelor şi calitatea lor şi cum, înţelegând vibraţia cifrelor din viaţa noastră, ne putem cunoaşte cu adevărat, ne putem înţelege abilităţiile ascunse şi putem evolua rapid, potrivit Adevărul.

Adina și Oana Timofte au explicat în platoul Observator care sunt previziunile pentru fiecare cifră de destin în parte.

Cea mai norocoasă zi din luna iulie, pentru fiecare semn zodiacal în parte. La ce trebuie să se aștepte acești nativi

Cum se calculează cifra destinului

Înainte de a afla previziunile este important să știm cum se calculează cifra destinului.

Cifra destinului se calculează prin adunarea tuturor cifrelor din data de naştere şi se reduce la o singura cifră (excepţie numerele maestre - 11, 22, 33, 44). De exemplu, pentru o persoană născută pe data de 13.04.1976, calculul este 1+3+4+1+9+7+6=31, 3+1=4. Numerele de destin se încadrează doar în intervalul 1-9, așa că va trebui să aduni din nou, până când obții o singură cifră.

Și acum că ați aflat și cum se calculează cifra destinului, hai să aflăm previziunile pentru fiecare cifră de destin în parte.

Previziuni în numerelogie pentru cifra de destin 1

Cei cu cifra de destin 1 vor avea o lună carmică. Au parte de provocări financiare și este foarte important pentru ei să se armonizeze ce energia banilor. Este posibil să apară un partener din trecut și să fie nevoie să ajungă la un consens. E momentul să vedem ce viziune avem asupra banilor. Fie vom avea de dat bani cuiva, fie vom primi. Grijă la tensiune pentru cei cu probleme de sănătate.

Horoscop de weekend 1 - 2 iulie 2023. Trei zodii pleacă în vacanță la începutul lunii

Previziuni în numerelogie pentru cifra de destin 2

Este o lună mai tensionată pentru cei cu cifra de destin 2. S-ar putea ca luna aceasta să fie finalul unei relații, a unui proiect sau poate primești un act pe care îl primești de multă vreme. Trebuie să ai multă grijă la epuizarea de orice natură. Vor fi anumite tensiuni care nu vor mai fi atât de ușor de suportat și vom pune „stop” anumitor lucruri.

Previziuni în numerelogie pentru cifra de destin 3

Cei cu cifra de destin 3 sunt plini de energie și au chef de treabă, însă trebuie să fie atenți la melancolie și anxietate pentru că este posibil să aibă o stare de oboseală și să fie influențați de schimbare.

Previziuni în numerelogie pentru cifra de destin 4

Cei cu cifra de destin 4 trebuie să fie atenți la relația cu cei din jur. Vor avea parte de anumite situații de rezolvat, dar există oameni cu o anumită putere care le pot sări în ajutor pentru a rezolva anumite lucruri. Este o lună mai emoțională și fie se pot crea anumite relații de durată, fie se rup anumite legături cu oamenii.

Previziuni în numerelogie pentru cifra de destin 5

Pentru cei cu cifra de destin 5 călătoriile scurte vor fi pentru ei. Evită conflictele în această lună și trebuie să acorzi mai multă atenție muncii pentru că poți semna un contract foarte important care va fi benefic pe termen lung. Vine un bonus, dar trebuie să aveți mare grijă pentru că sunteți cam cheltuitori.

Previziuni în numerelogie pentru cifra de destin 6

Cei cu destinul numărul 6 vor avea multe responsailități pe cap în perioada aceasta. Este bine să se axeze pe muncă pentru că luna viitoare vor avea parte de beneficii. Pot achiziționa anumite locuințe, cu toate că nu sunt foarte bine din punct de vedere financiar. Grijă la accidente.

Previziuni în numerelogie pentru cifra de destin 7

Cei cifra de destin 7 pot semna contracte și sunt cei mai predispuși către flirturi și infielități, dar pe partea de bani sunt niște schimbări de planuri care pot veni de pe o oră pe alta, dar care sunt cu succes.

Previziuni în numerelogie pentru cifra de destin 8

Este o lună bună din toate punctele de vedere. Pot fi căsătorii sau oficializări de relație în cazul în care cuplul este bine sudat. În caz contrar, pot fi despărțiri și chiar divorț. Pot primi o oferă la locul de muncă, însă cei cu cifra de d

Previziuni în numerelogie pentru cifra de destin 9

Cei născuți sub numărul cifrei de destin 9 vor avea tendința să fie mai pasivi pentru că oricum sunt mai idealiști din fire. Au tendința să se izoleze, să-și caute un adevăr propriu. Este o lună cu amânări și e de preferat să evite achizițiile. Este benefică meditația în această perioadă. Chiar dacă este o lună imprevizibilă, vor fi rezultate favorabile. Este recoandată rugăciunea.

O mamă cere sfaturi pe internet despre cum să îi spună fiicei sale că fratele ei este, de fapt, tatăl ei. Cum s-a ajuns ... „Cum să devii milionar în 7 pași simpli”. Care e secretul femeii care a transformat o datorie de 40.000 de dolari într-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x