Antena Căutare

Prima ”FATĂ BOND” din lume, la 80 de primăvări! Sean Connery nu-și putea lua ochii de la blonda în costum de baie!

Că Ursula Andress a răscolit imaginația tuturor bărbaților în anii '60 - nu poate contesta nimeni. Invidiată de femei, a răsturnat canoane de frumusețe și a avut curaj să își dezvăluie formele într-o vreme când Evele mai sufereau de pudoare și prejudecăți.

Prima ”FATĂ BOND” din lume, la 80 de primăvări! Sean Connery nu-și putea lua ochii de la blonda în costum de baie! Galerie
Ursula Andress | bestactors.com

Că Ursula Andress a răscolit imaginația tuturor bărbaților în anii '60 - nu poate contesta nimeni. Că și tinerii de azi se simt atrași de frumoasa „ivită” precum o zeiță din apa mării, după ce găsesc pe YouTube „Beach Scene - Ursula Andress Dr No 1962” - nu ar putea spune nimeni că n-ar fi așa. Și cum ar putea fi altfel?

Invidiată de femei, a răsturnat canoane de frumusețe și a avut curaj să își dezvăluie formele într-o vreme când Evele mai sufereau de pudoare și prejudecăți.

Astăzi, Ursula Andress, prima „Fată Bond” și „una dintre cele mai sexy 100 de vedete din istoria cinematografiei” a făcut 80 de primăveri. Ani frumoși, marcați de glorie și succese, iubiri zbuciumate și decizia de a se retrage în ultimul timp din lumina reflectoarelor. Se spune că Sean Connery, primul ”James Bond„, ”Dr. No”, i-ar fi dezvăluit secretele cele mai arzătoare partenerei sale din film, deși era implicat în altă relație atunci când s-a filmat prima serie din celebrul serial. De altfel, cei doi chiar au format un cuplu pentru o perioadă de timp.

Ursula a fost și este considerată o frumusețe iconică

L-ați putea învinui? Nu! Nu și dacă vă veți reaminti cum arăta zeița Ursula în costum de baie, cu pletele-i blonde care-i încadrau chipul de păpușă elvețiană. Iar scena din seria James Bond, în care a apărut în costum de baie în ”Dr. No”, alături de Sean Connery, este deja un punct de referinţă pentru toate secvenţele de gen. „Și tu ești aici pentru a căuta scoici?”, e întrebat celebrul spion de frumoasa care iese din apa mării. „Nu, eu doar privesc!”, i-a răspuns fâstâcit James Bond.

Ursula, în tinerețe

În prezent, actriţa are 80 de ani şi apare destul de rar în public. Una dintre aceste apariţii a avut loc la Festivalul de Film de la Monte Carlo de anul trecut. Actriţa a purtat o ţinută sport şi arată încă bine, având în vedere vârsta destul de înaintată.

Ursula și-a „conservat” frumusețea!

O recunoști pe fetița cumințică din imagine? Astăzi s-a lepădat de cumințenie și te face să păcătuieștil!... Ruby te învaţă cum să scapi de coşuri. Sigur ai și tu leacul acesta în casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x