Antena Căutare

Primul oraș din lume care ar putea rămâne fără apă. Armata va ieși în stradă: „Când va sosi «Ziua Zero», cum vom putea oferi apă tuturor, cum vom putea împiedica anarhia?”

12 aprilie 2018. Ziua în care metropola sud-africană Cape Town ar putea deveni primul oraș din lume fără apă. În decembrie, autoritățile au anunțat impunerea unui regim de austeritate privind consumul de apă.

12 aprilie 2018. Ziua în care metropola sud-africană Cape Town ar putea deveni primul oraș din lume fără apă. În decembrie, autoritățile au anunțat impunerea unui regim de austeritate privind consumul de apă.

Dușuri de 90 de secunde, piscine mai goale și o rație de 50 litri/zi pentru fiecare locuitor. Unii dintre ei chiar se tem că guvernul va fi nevoit să trimită armata pe străzi pentru a preveni declanșarea anarhiei, scrie The New York Times.

Când va sosi «Ziua Zero», cum vom putea oferi apă tuturor și cum vom putea împiedica anarhia?”, a fost reacția lui Helen Zille, șefa guvernului local din provincia Western Cape.

În timp ce populația săracă așteaptă la cozi infinite, familiile înstărite ale Cape Town-ului se lasă greu convinse în a renunța la obiceiul de a folosi piscinele.

O carte și o valiză, întreaga avere a unui bătrân! Abandonat lângă ghena unui bloc, citește, în singurătate: "Ar pu... Rugăciunea de marți te scapă de necazuri. Măicuțele de la Mănăstirea Prislop o rostesc de trei ori la rând în a doua zi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x