Antena Căutare

Primul roman condamnat la moarte dupa 1990 a fost eliberat

Primul roman condamnat la moarte dupa 1990 si-a ispasit pedeapsa. El a fost eliberat miercuri, dupa ce a executat 21 de ani de pedeapsa.


"Detinutul a fost eliberat in conditiile prevazute de lege. El beneficiaza de eliberare conditionata dupa executarea a 20 de ani de pedeapsa, zi la zi. A fost discutat de doua ori in Comisia de eliberare conditionata. Prima data i s-a respins cererea de comisia din cadrul Penitenciarului, fiind amanat, avand un termen de reexaminare de zece luni. Ulterior, instanta i-a redus termenul cu doua luni, iar saptamana trecuta a fost analizat din nou si a fost propus pentru eliberare conditionata", a declarat directorul executiv adjunct al Penitenciarului Botosani, Cristina Livadariu.

Ioan Chifan este din Iasi si a fost incarcerat in octombrie 1990, dupa ce pe 5 ianuarie 1990, impreuna cu un complice, a rapit un inginer (seful fostei sale sotii), l-a batut, dupa care l-a aruncat intr-o cisterna si i-a dat foc.

sursa:Antena3

Vezi primele imagini ale asteroidului care a ocolit Pamantul!... VIDEO! O catelusa a adoptat doi pisoi abandonati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x