Antena Căutare

Principesa Margareta i-a premiat pe tinerii sprijiniti de fundatia sa

28 de tineri sprijiniti de Fundatia „Principesa Margareta” au facut o demonstratie de talent in foaierul Bibliotecii Nationale din Capitala. Alteta Sa Regala le-a inmanat diplome, personal, tuturor participantilor la eveniment.

Muzicieni, artisti plastici si designeri au fost sprijiniti in avantul lor de catre Fundatia "Principesa Margareta". Unii au primit burse de studiu in valoare de pana la 2.000 de lei, care i-au ajutat sa-si dezvolte abilitatile si sa se perfectioneze. Aseara, a fost momentul ca ei sa demonstreze ca ca efortul lor a dat roade.

Alteta Sa Regala Principesa Margareta i-a urmarit, cu zambetul pe buze, din primul rand. La final, le-a inmanat personal diplome tuturor participantilor. “Va fi un program national care va implica mai mult de 100 de tineri, asta este speranta noastra, asta este visul nostru”, a declarat Principesa.

La eveniment au luat parte alti invitati speciali precum Doina Levintza, Camelia Sucu, Oana Pellea sau Dan Puric.

Craciunul vienez s-a mutat la Bucuresti, in Centrul Vechi... SUA: Pisoi salvat de pompieri dupa ce a ramas blocat in statuia presedintelui Lincoln...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x