Antena Căutare

Raiul consumatorilor! A fost inventat dispozitivul care produce vin non-stop. Micro-vinărie la tine acasă

Invenţia îi aparține cercetătorului Daniel Attinger de la Universitatea Iowa State, pentru a-i ajuta pe somelieri şi pe cei care produc vinul să înţeleagă mult mai bine procesul de fermentaţie.

Invenţia îi aparține cercetătorului Daniel Attinger de la Universitatea Iowa State, pentru a-i ajuta pe somelieri şi pe cei care produc vinul să înţeleagă mult mai bine procesul de fermentaţie.

Vinul este fabricat în mod tradiţional, prin adăugarea drojdiei în butoaiele cu suc de struguri. Când drojdia se combină cu sucul de struguri, aceasta absoarbe zaharurile şi eliberează alcool şi dioxid de carbon, asemănător cu procesul realizat în butoi.

În prezent, "micro vinăria" se află în teste. Invenţia i-ar putea ajuta pe producătorii de vin să testeze mult mai rapid soiurile şi temperatura de fermentare.

Cercetătorii nu scot din calcul utilizarea invenţiei de către iubitorii de vin în confortul casei, dar maşinăria produce doar un mililitru de vin pe oră, astfel pentru a umple un singur pahar ar dura aproximativ zece zile.

Însă, probabil, acest lucru nu-i va opri pe iubitorii de vin să îşi dorească propia măşinărie care produce vin nelimitat.

Sursa: descopar.ro

Berbecii sunt visători și au parte de surprize din partea partenerilor! Horoscopul zilei de miercuri, 13 iulie... Top TREI zodii care vor avea o vară de vis. Surpriza de pe locul I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x