Antena Căutare

Record absolut! Cum arată cei mai graşi gemeni din istorie! Cântăreau împreună 666 de kilograme şi măsurau, în talie, aproape 2,13 m

Billy Leon McCrary şi Benny Loyd McCrary figurează în Guinness World Records, începând cu 1 noiembrie 1978, ca fiind cei mai graşi fraţi gemeni din toate timpurile.

Billy Leon McCrary şi Benny Loyd McCrary figurează în Guinness World Records, începând cu 1 noiembrie 1978, ca fiind cei mai graşi fraţi gemeni din toate timpurile.

Cei doi s-au născut la 7 decembrie 1946, în Carolina de Nord, SUA. Deşi, potrivit Guinness World Records, cei doi au avut o greutate normală până la vârsta de şase ani, la 32 de ani, Billy ajunsese să cântărească 337 kg, pe când Benny avea 329 kg. În talie, ambii măsurau aproximativ 2,13 m.


Nu e de mirare că cei doi au activat ca luptători profesionişti de wrestling, dar nu e clar că au ajuns intenţionat la această greutate pentru a lupta în ring sau că wrestlingul a fost cea mai bună alegere pentru nişte oameni cu greutatea lor. Cert este că numele lor de scenă a fost Gemenii McGuire.

Au debutat în wrestling în 1972 şi s-au retras în 1979. Antrenorul lor a fost Gory Guerrero.

Billy McCrary a decedat la 14 iulie 1979, în urma unui accident de motocicletă. Se afla în drum spre o expoziţie Ripley's Believe It or Not! De cealaltă parte, Benny a mai trăit 21 de ani, stingându-se din viaţă la 26 martie 2001, din cauza unor complicaţii cardiace.

Sursa: Agerpres

Racii dau totul pentru iubire! Află ce-ți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 18 septembrie... Cel mai mare secret al lumii creștine a ieșit la iveală! Iisus ar fi avut o soție!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x