Antena Căutare

Române, nu mai ține ghinionul în casă! Ai și tu obiectele astea în locuința ta? Aruncă-le cât poți de repede și dă cu aghiasmă în urmă!

De multe ori, poate ai avut impresia că te urmărește ghinionul și te-ai întrebat din ce cauză. Înainte de a apela la cele sfinte și la un preot cu un sfeștoc mare de busuioc înmuiat în aghiasmă, aruncă imediat aceste opt feluri de obiecte ca să readuci norocul în casă!

De multe ori, poate ai avut impresia că te urmărește ghinionul și te-ai întrebat din ce cauză. Înainte de a apela la cele sfinte și la un preot cu un sfeștoc mare de busuioc înmuiat în aghiasmă, aruncă imediat aceste opt feluri de obiecte ca să readuci norocul în casă!

1. Tablouri şi fotografii cu incedii şi calamități naturale

Imaginile cu erupții vulcanice, tsunami și alte calamităţi naturale atrag numai energie negativă în casă. Nu-i bine să ţii în casă nici picturi şi fotografii în care plouă sau ninge.

2. Obiecte fără pereche

Se spune că obiectele care nu-şi au pereche aduc ghinion. Trebuie să arunci de exemplu un ciorap sau un pantof vechi căruia nu-i găseşti perechea.

3. Lucruri inanimate

Lucruri „moarte“ sunt animalele împaiate, florile uscate, chiar și scoicile. Acestea din urmă trebuie să fie curățate în mod regulat ca să nu te influenţeze aura lor negativă.

4. Ceasuri defecte

Un semn de ghinion poate fi ceasul din casă, care dintr-o anumită cauză s-a oprit la un moment dat. E foarte important ca toate ceasurile din casă să funcţioneze.

5. Sticla spartă

E vorba întâi de toate de geamul spart care e considerat o breşă în aura de protecţie a casei. Trebuie să vezi dacă nu ai veselă sau oglinzi crăpate în casă, care la fel aduc ghinion.

6.Mătură veche

Dacă mătura s-a învechit încât nu mai poţi face curat ca lumea cu ea, e bine s-o arunci şi să-ţi iei alta nouă. Se spune că mătura veche poate aduce pierderi financiare.

7. Resturi de hârtiuţe în portofel

Diferite cec-uri sau tichete de transport expirate trebuie aruncate din portmoneu sau buzunare. Ele pot atrage ghinion.

8. Lucruri de care nu te-ai folosit demult

Aruncă din casă lucrurile de care nu te-ai folosit în ultimii trei ani. Acestea încetinesc mersul lucrurilor în casă.

Sursă: ANEWS.COM

Fotografia care face înconjurul lumii! Îndurerată, o mamă a postat pe internet imaginea cu bebeluşul ei născut mort după... Preotul surdo-mut care aduce alinare pentru sute de hipoacuzici. Părintele din Râmnicu Vâlcea oficiază slujbe în limbaju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x