Antena Căutare

„România a fost ȚINTA unui EXPERIMENT cu ARME GEOFIZICE”! Declarația ȘOCANTĂ a unui specialist MILITAR!

Faptul că soarele a fost absent timp de aproximativ o lună de pe cerul României a atras atenția tuturor, fenomen destul de straniu pentru țara noastră.

Faptul că soarele a fost absent timp de aproximativ o lună de pe cerul României a atras atenția tuturor, fenomen destul de straniu pentru țara noastră.

Specialiștii au făcut niște declarații de-a dreptul surprinzătoare, spunând că ar fi vorba despre un experiment militar. Ultima dată când s-a petrecut ceva similar a fost în anul 1983.

Ceea ce este cu adevărat surprinzător este că în această perioadă au fost înregistrate mai multe cutremure, majoritatea de suprafață. Este cunoscut faptul că marile puteri dețin echipamente militare capabile să modifice clima.

Mai mult decât atât, se pare că și frecvența inundațiilor a fost dată tot de experimente de acest tip. Un specialist al Academiei Naţionale de Securitate şi Organizarea Apărării a vorbit despre faptul că România este un stat tampon, motiv pentru care devine adesea victima acestor arme geofizice.

„Români, păziți-vă! TOTUL va deveni un SPITAL de NEBUNI”! Profeția CUTREMURĂTOARE a părintelui Paisie despre SOARTA ROMÂ... FOTO: COMOARA din TOALETĂ! A vrut să-şi facă NEVOILE şi nu i-a venit să creadă ce VEDE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x