Antena Căutare

„Românii să se pregătească pentru ce urmează”! AVERTISMENTUL părintelui Dionisie Ignat este CUTREMURĂTOR!

Părintele Dionisie Ignat a vorbit creștinilor de pretutindeni despre faptul că ar trebui să ne pregătim pentru o perioadă crâncenă, plină de durere.

Părintele Dionisie Ignat a vorbit creștinilor de pretutindeni despre faptul că ar trebui să ne pregătim pentru o perioadă crâncenă, plină de durere.

Potrivit acestuia, românii vor avea nevoie de multă răbdare pentru anii ce vor urma, căci ne aflăm în veacul al VIII-lea, când doar răutatea este cea care progresează.

„Conducătorii s-au pus de acord ca să dărâme tot ce-i bun și să aducă în fața omenirii tot ce-i rău. După ideile lor zic că-i bine așa. Vin cu „Drepturile omului”! Drepturile omului, adică omul are dreptul să facă orice fărădelege pe fața pământului, că așa dorește el, că „așa am dreptul”. Ca să nu mai fie nici o ordine, să nu zică nimeni: „Măi, lucrul ăsta nu-i bun!”

Potrivit părintelui, credincioșii români trebuie să aibă răbdare și să se pregătească, fiindcă vor veni cele mai critici timpuri.

„Trebuie băgare de seamă și ne rugăm lui Dumnezeu să ne lumineze mintea, că acuma conducătorii omenirii ascultă de vrăjmașul. Împărăția lui Antihrist s-a apropiat, de aceea e așa.”

Dionisie Ignat a spus românilor că „trebuie băgare de seamă. Noi avem destule învățături și drumul mântuirii fiecăruia dintre noi este deschis și foarte lesnicios de urmat, numai trebuie băgare de seamă. Trebuie luare aminte”.

Ha ha haaa! Cum sună problemele de matematică adaptate zilelor noastre... AICI se ascund EXTRATEREȘTRII! „Nimeni nu mai iese de aici! Fac experimente pe ei”! Mărturia unui ofițer care a văzut TO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x