Antena Căutare

Rușii nu încetează să uimească! Vom consuma ardei cultivat pe Stația Spațială Internațională. Băieții s-au apucat de treabă!

Cei doi cosmonauți ruși care pleacă miercuri la bordul navetei Soyuz MS-02 spre Stația Spațială Internațională (SSI) vor cultiva ardei în sera de pe platforma orbitală, relatează EFE.

Cei doi cosmonauți ruși care pleacă miercuri la bordul navetei Soyuz MS-02 spre Stația Spațială Internațională (SSI) vor cultiva ardei în sera de pe platforma orbitală, relatează EFE.

Soyuz va fi lansată cu ajutorul rachetei propulsoare la orele 11:05 (08:05 GMT) de pe cosmodromul rus din Baikonur, situat în stepa kazahă și se va cupla la stație la orele 12:59 (09:59 GMT) vineri.

La bordul navetei, a doua din seria Soyuz, vor călători cosmonauții ruși Serghei Rizhikov (comandant) și Andrei Borisenko, alături de astronauta americană al NASA, Shane Kimbrough, potrivit Agerpres.

Borisenko a declarat că printre experimentele științifice prevăzute se află cultivarea de ardei "în condiții de lipsă de gravitație" în sera Lada și controlul la distanță de pe SSI a aparatelor pentru explorarea altor planete.

Cei trei membri care vor face parte din cea de-a 50-a expediție pe platforma spațială vor fi primiți pe SSI de rusul Anatoli Ivanishin, japonezul Takutya Onishi și americanca Kathleen Rubens.

În următoarele luni, SSI va primi mai multe capsule fără echipaj cu materiale pentru aprovizionare: rusa Progress, americana Dragon și japoneza HTV.

Obișnuiești să iei bani cu împrumut? Un preot explică de ce nu este bine: "Ţi-l legi singur pe Satana de ograda ta.... 30 de minute pentru un cadru care avea să rămână în istorie. Prima fotografie din lume făcută sub apă îl înfăţişează pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x