Antena Căutare

Sa moara dusmanii! Post de "cocalar", la bursa locurilor de munca

Pe lista cu posturi diponibile la bursa locurilor de munca furnizate presei de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Buzau, apare, dupa evolutia societatii deloc surprinzator, si solicitarea pentru ocuparea unui post de cocalar!

Societatea angajatoare este din Nehoiu si are ca profil de activitate "comert si prestari servicii".

Aplicantul pentru postul de cocalar nu trebuie sa aiba studii superioare, nu are limita de varsta, doar experienta fiind un criteriu pe baza careia se va face selectia, in urma unui interviu cu patronul firmei.

Sperantele celor care gandeau ca norocul le-ar fi putut surade pentru prima data in viata au fost spulberate de directorul AJOFM Buzau, Valeriu Dimciu, care a explicat, iritat, ca este clar faptul ca firma din Nehoiu nu cauta cocalari, ci cocatori: "Hai, nu mai faceti misto de mine! Cititi mai bine. E adevarat ca poti sa intelegi si ce zici dumneata, dar este cocator, domnule. Cocator scrie! Imprimantele asteaa! Ce dracu! Nu mai faceti misto de mine, cocator, asa se intelege. E o greseala de imprimare. Nu s-a imprimat «t», s-a imprimat «l», fara liniuta de sus de la «t». Nu are, domnule, cum sa fie cocalar, ce dracu!".

Sursa: Jurnalul National

A aparut un nou job: meseria de "cocalar"... Regina Marii Britanii a cerut subventii pentru energie din fondul pentru saraci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x