Antena Căutare

Imagini ȘOCANTE! S-a născut cu un chip înfiorător, însă oamenii se închină la el! Cum arată bebelușul cu trompă, care este divinizat

Un bebeluș care s-a născut cu o cumplită malforație pe chip a devenit zeul unei comunități la care toți se închină, considerându-l un semn divin.

Un bebeluș care s-a născut cu o cumplită malforație pe chip a devenit zeul unei comunități la care toți se închină, considerându-l un semn divin.

Fetița a venit pe lume în India, în regiunea Uttar Pradesh cu o severă anomalie genetică. Micuța are nasul complet deformat și ochii crescuți în lateralele feței. În ciuda aparenței înfricoșatoare, ea a reușit să stârneacă o curiozitate generală, tot mai multe persoane venind să vadă "minunea".

Oamenii au ajuns să se închine la bebeluș, considerând că este o reîncarnare a zeului hindus Ganesha, care în reprezentările religioase apare la rândul său având o trompă în locul nasului.

"Toți cei care aud despre această minune, vin să o vadă cu ochii lor și să aducă ofrande lui Ganesha", a declarat jurnaliștilor mătușa bebelușului.

VIDEO: Truc genial: Cum decorezi ouăle de Paşte cu o banală ojă! E ieftin, uşor, iar rezultatul e spectaculos... Imagine şocantă: Cel mai ÎNFRICOŞĂTOR tort de nuntă pe care l-ai văzut vreodată! Invitaţii au fost la un pas de leşin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x