Antena Căutare

Saptamana modei de la Milano: Creatii vestimentare de senzatie

Daca e Milano, e moda. Si ce creatii… Saptamana modei din celebrul oras italian parca a pastrat cele mai spectaculoase colectii pentru final. Dolce & Gabbana mizeaza in sezonul primavara-vara 2014 pe vestimentatii inspirate din Grecia antica. Iar Missoni pariaza pe femeia de succes, care vrea sa impresioneze oriunde merge

O colectie chic si diafana, pe fundalul unor coloane sonore din filmele lui Frederico Fellini. Asta a fost propunerea designerilor de la Dolce and Gabbana. Intr-o atmosfera care i-a vrajit pe cei din public, italienii au adus pe podium tinute inspirate din Grecia Antica, intr-o reinterpretare romantica si bogata in detalii.

Materialele favorite ale celor doi designeri au fost organza, dantela, brocartul si pielea naturala. La capitolul accesorii, italienii s-au inspirat tot din Grecia antica. Si au folosit bijuterii din monezi vechi si chiar din pietre.

Femeia dinamica si pasionata de calatorii a fost muza casei Missoni. Colectia a inclus tinute foarte lejere, cu accente etno. De la rochii la costume, stilul a fost unul minimalist, cu linii clare si materiale cat mai naturale.

Saptamana Modei de la Milano s-a incheiat aseara.

Vezi editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro

Doi pui de leu alb fac senzatie intr-o gradina zoologica din Tazmania... N-o spun cercetatorii britanici! Urmeaza sa apara pastila ce te ajuta sa scapi de amintirile neplacute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x