Antena Căutare

Te întrebi de ce li se spune „balene ucigașe”? Privește! Șase orci, atac feroce asupra unei balene albastre uriașe! Au devorat-o! - Foto

Momentul dramatic în care șase orici au atacat o balenă albastră uriașă, demonstrând că își merită numele de „balene ucigașe”, a fost surprins în mai multe imagini terifiante.

Te întrebi de ce li se spune „balene ucigașe”? Privește! Șase orci, atac feroce asupra unei balene albastre uriașe! Au devorat-o! - Foto Galerie
Foto: Magnus

Momentul dramatic în care șase orici au atacat o balenă albastră uriașă, demonstrând că își merită numele de „balene ucigașe”, a fost surprins în mai multe imagini terifiante.

Balena albastră, ce măsura aproximativ 18 metri, s-a luptat timp de 30 de minute cu cele șase orice, dar a fost doborâtă, pe coasta de sub a Australiei.

După atacul feroce, din 21 martie, alte 50 de balene ucigașe s-au alăturat pentru a se bucura de „festin”, timp de șase ore.

Aceasta este cea de-a doua oară când o luptă dată de o balenă albastră adultă este documentată în toată lumea, și pentru prima dată când se întâmplă în ape australiene.

Orcile sunt mamifere marine care pot atinge 10 metri lungime și o greutate de circa 7 tone. Acestea călătoresc deseori în grupuri și au fost observate vânând chiar și rechini mari.

Cu o lungime de pâmă la 30 de metri și cu o masă corporală de peste 170 tone, balena albastră este cel mai mare animal cunoscut că ar fi existat vreodată.

Poți să citești fără să plângi? A trimis o scrisoare pentru „mami din cer” și a primit răspuns! „Te veghez de aici în fi... Adevărata Moby Dick și-a făcut apariția! O balenă albă extrem de rară a fost filmată. „A fost un vis împlinit să o văd” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x