Antena Căutare

SECRETUL de pe Marte! NASA ascunde imagini cu extratereștri! Rămâi ȘOCAT dacă vezi asta!

Un fost angajat NASA a făcut recent o declarație cât se poate de surprinzătoare, ce a stârnit numeroase controverse în toată lumea.

Un fost angajat NASA a făcut recent o declarație cât se poate de surprinzătoare, ce a stârnit numeroase controverse în toată lumea.

Potrivit acestuia, pe planeta Marte au avut loc tot felul de evenimente bizare pe care specialiștii nu și le pot explica. Uneori, aparatura de specialitate de pe planetă era plină de praf, dar ca prin minune, cineva venea să o curețe.

Curioși să înțeleagă ce se petrece, oamenii de știință au făcut o serie de fotografii în care apăreau difeite siluete de om. Unii spun că este vorba despre oameni misterioși, alții spun că avem de-a face cu prezențe extraterestre.

Oficialii NASA s-au ferit să dea declarații și au spus că este vorba doar de diferite umbre și nimic mai mult. Fotografiile sunt însă incredibile.

NIKE a ridicat statuie unui ROMÂN! Află despre cine este vorba!... „Eram la Sfântul Mormânt și am văzut o sferă de lumină! Dumnezeu era ACOLO”! Mărturia părintelui Mitrofan este CUTREMURĂ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x