Antena Căutare

“Secretul din La Salette”, prevestitor al Apocalipsei? „“Dumnezeu va lovi Pamântul cum n-a mai facut-o până acum. Va fi jale!”

O epifanie ar putea fi cheia de descifrare și prezicere a Apocalipsei. Există foarte mulți internauți care cred că semnele sfârșitului lumii sunt mai mult decât evidente în prezent, iar Apocalipsa nu poate fi decât aproape.

O epifanie ar putea fi cheia de descifrare și prezicere a Apocalipsei. Există foarte mulți internauți care cred că semnele sfârșitului lumii sunt mai mult decât evidente în prezent, iar Apocalipsa nu poate fi decât aproape.

În 1846, doi copii, Melanie Calvat si Maximin Giruad, din localitatea franceza La Salette, au povestit ca au “discutat” cu Fecioara Maria si ca ea era atât de îngrijorata de soarta care le este harazita oamenilor, încât a plâns în timp ce le vorbea.

Descrierea sfârșitului omenirii a fost considerata de Suveranul Pontif al vremii atât de înspaimântatoare, încât el a decis ca acest mesaj sa nu fie adus la cunoștința oamenilor, scrie premonitoriu.ro. Și astfel, profetia a devenit “secretul din La Salette”. Astazi, el este deja cunoscut si vi-l reamintim:

Dumnezeu va lovi Pamântul cum n-a mai facut-o pâna acum. Jale va fi pe capul pamântenilor. Dumnezeu îsi va manifesta puterea si îi va îngadui Șarpelui (forțelor infernale, demoniace si satanice) să provoace neînțelegeri între oameni. Certurile se vor tine lant, chiar si în mijlocul familiilor, și nimeni nu va scapa de influenta nefasta a raului.

Războaie sângeroase, foamete, epidemii si cumplite boli infectioase vor nimici o buna parte din oameni. Lucifer, împreuna cu un numar foarte mare de demoni, va veni din Iad. Pamântul va fi lovit de calamitati de tot felul”, e mesajul transmis celor doi copilași la acea dată.

Zodiile care te iubesc, dar nu îți spun. Sentimentele rămân ferecate cu lacăt în inimile lor!... Domnișoară de onoare la 89 de ani! O bătrânică a acceptat invitația nepoatei sale și a ieșit o nuntă cu adevărat special...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x