Antena Căutare

Șocant! Un pastor evanghelic și-a anunțat pe Facebook căsătoria cu o copilă de 12 ani

A luat aceasta decizie ”dupa o discutie cu Dumnezeu”.

Un pastor evanghelic a șocat Internetul cu anunțul său, și anume, că se va căsători cu ”promisa” lui Dumnezeu: o copilă de numai 12 ani.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani provine dintr-o comunitate religioasă din Mexic și spune că a luat această decizie după ”o lungă discuție cu Dumnezeu”.

De-a lungul timpului, am fost nevoit să le repudiez pe cele trei femei care mi-au fost neveste, pentru că ele nu au văzut în mine decât șansă de a trăi în păcat cu mai mare lejeritate. Dumnezeu mi-a ales-o pe această tânără ca să-mi fie nevastă la o vârstă așa de fragedă pentru ca eu s-o sfințesc. Ea nu mă va contamina cu păcat precum celelalte. Eu i-am spus: Doamne, facă-se voia Ta!”.

Postarea preotului i-a indignat pe internauți care l-au amenințat rigoarea ”legii oamenilor”, făcând numeroase sesizări către autorități.

Mesajul transmis de români extratereștrilor! A fost ales în vremea lui Ceaușescu. Ce le-am transmis civilizațiilor din a... Colegii râdeau de fața lui, așa că puștiul a dat tuturor o lecție! S-a operat și acum fetele întorc capul după el! Cum a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x