Antena Căutare

Somn urias prins in Dunare! Monstrul cantareste 50 de kilograme

Operatiunea "Monstrul" s-a incheiat cu succes, pentru doi pescari din Mehedinti. Au scos din apele Dunarii un somn gigant, dupa o lupta crancena. Pescarii norocosi au decis deja soarta monstrului din adancuri. Pestele va umple farfuriile clientilor unui restaurant de lux.

Nu e o exagerare demna de bancurile pescaresti. Somnul prins de cei doi masoara peste un metru si saptezeci de centimetri lungime. Un monstru care nu s-a predat fara lupta.

Insa nici dupa ce a fost scos din apele tulburi ale Dunarii, somnul nu s-a dat batut. Periculos, dar si interesant. Mai ales pentru trecatori. Cativa din ei s-au oprit din drum si au venit sa-i felicite pe norocosii pescari.

Greu de crezut, pentru ceilalti pescari. Care nu se bucura la fel de mult de succesul colegilor.

A fost pacalit insa de o momeala de cativa centimetri. Aruncata de doi pescari care, spun ei, nu au cine stie ce experienta.

Capturi record, insa, au mai fost. Chiar in Mehedinti. Acum doi ani, pescarii abia scoteau din apa un somn de 90 de kilograme. Iar anul trecut, in Targu Jiu, un pescar a dus acasa un monstru de 70 de kilograme.

Pestele urias prins astazi are deja o destinatie. Va fi vandut, pentru o suma frumoasa, unui restaurant de lux din Drobeta-Turnu Severin.

Un american fara adapost a castigat 200.000 de dolari la loterie... Experimente stiintifice pentru copii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x