Antena Căutare

Știa că va muri și i-a lăsat fiicei sale o scrisoare sfâșietoare, ascunsă într-o carte. După 15 ani, a fost descoperită într-un anticariat: "Eu am plecat în cer, să trăiesc cu îngerii"

Știind că finalul este aproape, o femeie s-a hotărât să-i scrie fiicei sale o scrisoare sfâșietoare. Rândurile nu au fost citite niciodată de fetița ei. După 15 ani de la moartea femeii, scrisoarea fost descoperită într-o carte dintr-un anticariat, în Anglia.

Știind că finalul este aproape, o femeie s-a hotărât să-i scrie fiicei sale o scrisoare sfâșietoare. Rândurile nu au fost citite niciodată de fetița ei. După 15 ani de la moartea femeii, scrisoarea fost descoperită într-o carte dintr-un anticariat, în Anglia.

Gordon Draper, proprietarul magazinului, a găsit scrisoarea în timp ce aranja niște cărți vechi. Rândurile îi erau adresate unei fetițe pe nume Bethany:

”Bethany, dacă tati îți citește această scrisoare este pentru că eu am plecat în cer să trăiesc cu îngerii. M-a durut pieptul foarte tare și am făcut o operație ca să nu mă mai doară, dar nu a mers...

O să te veghez întotdeauna din cer, așa că atunci când vezi o steluță, așa, ca în melodia ta de la grădiniță cu steluța strălucitoare, să știi că sunt eu.

Să fii cuminte, să ai o viață lungă și fericită alături de tati și de bunica, ea te va duce de acum la școală”, scria mama îndurerată, potrivit dailymail.co.uk.

Alături de scrisoare, bărbatul a descoperit și o fotografie în care apărea femeia alături de fetița ei. El a povestit că își amintește că femeia ar fi intrat în magazin în urmă cu 15 ani.

”A venit cu fetița de mână, se vedea cât de mult o iubește. I-a cumpărat câteva cărticele, eu cred că le-a păstrat până în ziua de azi. Îmi doresc ca scrisoarea acestei mame să ajungă într-un final la fiica pe care o veghează din cer”, a povestit acesta.

Bărbatul este hotărât să facă toate eforturile pentru a o găsi pe Bethany, cea căreia îi revine scrisoarea emoționantă...

Ţestoasă uriaşă, găsită pe plaja din Vadu. A înotat 3.000 de kilometri din Zakynthos, Grecia, până a ajuns la noi... Ceaușescu le rădea, ”Îngerul păzitor” le ascundea de ochii dictatorului. Povestea inginerului care a mutat 13 biserici ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x