Antena Căutare

SUA: Dupa o pierdere totala de memorie, o femeie si-a reinceput viata la 22 de ani

Un ventilator i-a schimbat toata viata. Dupa ce a cazut si a lovit-o in cap, memoria i-a fost stearsa complet, la fel ca si personalitatea. Este vorba despre Su Meck, sau Su 2.0, asa cum a numit-o sotul ei, in momentul in care a vazut ca femeia nu mai stia de ea. Cu alte cuvinte, aceasta a redevenit o fetita in varsta de 4 ani.

Totul s-a intamplat in 1998, cand Su Meck si-a luat la bucatarie copilul de sase luni in brate si l-a ridicat, jucandu-se cu el, spre tavan. Acesta s-a desprins si, spre nefericirea ei, i-a cazut direct in cap. Cand si-a revenit din coma, femeia nu mai avea deloc memorie. Ea nu si-a mai recunoscut nici copiii, si nici sotul. Cei 22 de ani de viata prin care trecuse, pareau ca nici nu au existat vreodata.

Ca si cum acest lucru nu era de ajuns, sotul a parasit-o pentru alta femeie, cu care are acum trei copii.

Insa femeia si-a reluat viata de la zero, reinvatand sa manance, sa se imbrace, sa vorbeasca si sa scrie. "Avea o privire goala, de nesuportat", spuneau prietenii ei.

2011/05/26//294101-su.jpg

Acum are 45 de ani, si-a luat diploma in muzica la Colegiul Montgomery si vrea sa mearga mai departe, indiferent de ceea ce o mai asteapta in viata. "Ceva mai rau de atat nu mi se poate intampla", declara femeia.

FOTO: washingtonpost.com

VIDEO! "Dinner in the sky", acum si in Romania... O femeie le-a taiat gatul fiicelor ei, pentru a le proteja de Apocalipsa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x