Antena Căutare

„Sunt posedate și trebuie supravegheate, altfel dau foc la casă!” Strania colecție a acestei femei a uimit o lume întreagă!

O femeie i-a uimit pe toți cu pasiunea ei pentru colecțiile de păpuși. Totuși, acestea ascund un mister cât se poate de ciudat.

O femeie i-a uimit pe toți cu pasiunea ei pentru colecțiile de păpuși. Totuși, acestea ascund un mister cât se poate de ciudat.

Katrin Reedik din Marea Britanie crede că păpușile sale sunt posedate de spirite ale unor oameni morți. Să colecționezi jucării nu este nimic neobișnuit, dar această femeie a reușit să uimească o lume întreagă atunci când a început să caute bonă pentru păpuși.

Femeia spune că jucăriile trebuie supravegheate, căci au prostul obicei de a naște incendii sau de a face lucruri ieșite din comun. Se pare că multă lume consideră adevărate legendele despre aceste păpuși.

„Dumnezeule, cum ai reușit?” Era dependentă de cartofi și mânca jumătate de TONĂ pe an! Uite cum arată acum femeia!... Vizitatorii muzeului au rămas interziși când au văzut-o! Uite ce a apărut brusc pe holuri! Și-au pus mâinile la ochi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x