Antena Căutare

Tablou semnat Titian, scos la licitatie

Un tablou semnat Titian, care nu a fost aratat in public de mai bine de 30 de ani, va fi scos la vanzare, la inceputul anului viitor, la un pret de 20 milioane de dolari, dupa cum a anuntat casa de licitatii Sotheby's

"A Sacra Conversazione: The Madonna and Child with Saints Luke and Catherine of Alexandria" a fost expus in New York pana miercuri, iar acum urmeaza sa fie aratat in Paris, Amsterdam si Londra, inainte de a fi scos la licitatie, pe 27 ianuarie.

Conform Reuters, Titian a creat tabloul in jurul anului 1560, intr-o perioada in care era unul dintre cei mai influenti pictori ai Renasterii.

Cu toate ca recuperarea economica inca nu s-a incheiat, totusi piata artei si-a revenit, casa de licitatii Sotheby's reusind sa vanda, in aceasta saptamana, tablouri in valoare de 227 milioane de dolari si a stabilit un nou record cu o pictura semnata Modigliani vanduta cu 69 milioane de dolari.

Reprezentantii Sotheby's cred ca pictura lui Titian va starni interesul iubitorilor de arta, pentru ca este o lucrare ce a stat mult timp in colectii private.

Sursa: Intact News

Foto: artdaily.org

VIDEO! Adrian Paunescu a plans la ultimul interviu... Un miner din Chile participa la un maraton in SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x