Antena Căutare

Tarile in care poti duce o batranete fara griji

Franta, Danemarca, Finlanda, Norvegia si Singapore sunt cele mai potrivite tari pentru o batranete lipsita de griji.

Acestea sunt statele unde iti poti petrece cei mai frumosi ultimi ani de viata. Franta conduce in topul tarilor care asigura cetatenilor sai o existenta cat mai usoara. Singapore ofera cele mai bune conditii pentru derularea afacerilor. In Danemarca, Finlanda si Norvegia sunt cei mai fericiti oameni.

Oamenii au o batranete lipsita de griji nicidecum in statele cele mai bogate din lume, iar tarile care asigura un maxim al conditiilor de trai nu ofera si cel mai propice climat pentru afaceri. Este adevarat, sunt state care tind catre ideal, un fel de paradis pe Pamant, precum Noua Zeelanda, care figureaza printre primele 10 locuri in majoritatea clasamentelor care analizeaza calitatea vietii sau a mediului de afaceri. Care este rolul acestor studii? O imagine buna a statului inseamna atractivitate sporita pentru investitori, ceea ce aduce sanse in plus pentru o economie cu adevarat sanatoasa, protejata in fata diferitelor riscuri generate de alte tari mai putin echilibrate si chibzuite.

Noua Zeelanda conduce inclusiv in topul celor mai sigure state din lume, unde oamenii nu se tem ca locuintele lor vor fi calcate de hoti, iar ei atacati pe strada pentru banii din portofel. Tot aici, „la capatul lumii", lipseste, practic, pericolul unor tensiuni de natura sociala, economica sau politica. Locul secund este ocupat de Cipru, unde cetatenii uita frecvent sa-si incuie casele sau masinile, urmat de Elvetia cu regulile ei deosebit de stricte privind imigratia.

Foto: Intact Images

Citeste tot articolul pe financiarul.com

Descoperire: Cod de lege vechi de 3700 de ani... Un asteroid ar putea lovi Pamantul in 2182...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x