Antena Căutare

The Today Show, primul matinalTV din lume, ramane in topul audientelor si la 60 de ani de la prima difuzare

Matinalul de televiziune, in forma pe care o cunoastem astazi, a luat nastere in Statele Unite, in urma cu 60 de ani. Postul de televiziune NBC a revolutionat lumea televiziunii, fiind primul canal de pe glob care a introdus in program o emisiune conceputa special pentru primele ore ale zilei. The Today Show a intrat in istorie si in inimile americanilor care il urmaresc in continuare zi de zi.

Oameni din toate categoriile urmaresc astazi matinalurile TV. Someri, parinti care isi pregatesc copiii pentru scoala, angajati care se grabesc sa plece la serviciu, cu totii isi incep dimineata urmarind macar cateva minute din emisiunea lor preferata. Acest obicei isi are originea in urma cu 60 de ani, in Statele Unite, unde a fost difuzat primul matinal de televiziune din lume.

NBC este si astazi unul dintre cele mai importante posturi de televiziune din SUA. Din 14 februarie 1952, canalul american a introdus in grila de programe o emisiune creata special pentru a fi difuzata la primele ore ale diminetii. The Today Show sau, pe scurt, Today, dupa cum este cunoscuta de publicul larg, emisiunea a fost conceputa de vicepresedintele televiziunii. Initial, programul trebuia sa se numeasca The Rise and Shine Revue.

Formatul emisiunii prevedea ca in timpul acesteia sa fie difuzate stiri nationale, interviuri, reportaje de lifestyle, informatii de la posturile de televiziune locale, dar si momente umoristice. In primii ani de emisie, pe langa gazda show-ului, Dave Garraway, telespectatorii il puteau urmari zilnic si pe cimpanzeul prezent in calitate de mascota.

Un cuplu din China si-a facut poza de nunta dupa 88 de ani!... O femeia din Kenya si-a botezat gemenii Obama si Romney...
Facebook Whatsapp Linkedin Twitter Email

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY. Pe 19, 20 și 21 aprilie, vezi toate momentele pe canalul dedicat.
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY. Pe 19, 20 și 21 aprilie, vezi toate momentele pe canalul dedicat.
Primele două episoade din Povești nespuse, serialul turcesc de neratat, sunt acum în AntenaPLAY! Despre sacrificii, interese ascunse și fapte din trecut, într-o dramă emoționantă.
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Primele două episoade din Povești nespuse, serialul turcesc de neratat, sunt acum în AntenaPLAY! Despre sacrificii, interese ascunse și fapte din trecut, într-o dramă emoționantă.
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30 Chefi la cuțite | Sezonul 13, 15 aprilie 2024. Muzică și voie bună! Solista Ancuța Pop, preparat inedit pentru chefi Chefi la cuțite | Sezonul 13, 15 aprilie 2024. Muzică și voie bună! Solista Ancuța Pop, preparat inedit pentru chefi Luni, 15.04.2024, 21:25 Medicool sezonul 6, 13 aprilie 2024. Cum să ai grijă de sănătatea și imunitatea copilului în etapa de 0-12 luni a vieții Medicool sezonul 6, 13 aprilie 2024. Cum să ai grijă de sănătatea și imunitatea copilului în etapa de 0-12 luni a vieții Sambata, 13.04.2024, 13:00
Mai multe
AntenaPlay
Tot ce vrei e să dai PLAY
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Parot
Citește și
O chelneriță a primit un bacșis uriaș, dar nu se aștepta la cererea bizară a clientului. Ce a vrut în schimbul sumei de bani O chelneriță a primit un bacșis uriaș, dar nu se aștepta la cererea bizară a clientului. Ce a vrut în schimbul... Churros. Rețetă de gogoși spaniole Churros. Rețetă de gogoși spaniole Catine.ro O femeie a avut nevoie de ajutorul internauților pentru a-și localiza soțul. Ce s-a întâmplat între cei doi O femeie a avut nevoie de ajutorul internauților pentru a-și localiza soțul. Ce s-a întâmplat între cei doi Can Yaman va filma alături de Ed Westwick, John Hannah și Alanah Bloor pentru seria Sandokan. Noi detalii despre cea mai așteptată producție cu actorul turc în rol principal Can Yaman va filma alături de Ed Westwick, John Hannah și Alanah Bloor pentru seria Sandokan. Noi detalii despre... Happy Channel Descoperirea neașteptată pe care a făcut-o un cuplu în propria casă în timpul renovărilor i-a lăsat fără cuvinte. Ce au putut găsi Descoperirea neașteptată pe care a făcut-o un cuplu în propria casă în timpul renovărilor i-a lăsat fără... De ce a fost orașul iranian Isfahan ținta atacului atribuit Israelului. Mesajul transmis Teheranului De ce a fost orașul iranian Isfahan ținta atacului atribuit Israelului. Mesajul transmis Teheranului Libertatea.ro Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă Ziare.com Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum... AntenaSport Nadia Comăneci, apariție de excepție la premiera documentarului despre Ilie Năstase. Cine este celebrul sportiv care a însoțit-o pe covorul roșu. FOTO Nadia Comăneci, apariție de excepție la premiera documentarului despre Ilie Năstase. Cine este celebrul sportiv... Elle Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO Spynews.ro De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu... BZI
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO BZI Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat HelloTaste.ro ”Cu carne sau fără carne?” | Ce facem dacă ne simțim slăbiți în Postul Paștelui ”Cu carne sau fără carne?” | Ce facem dacă ne simțim slăbiți în Postul Paștelui Antena3.ro NASA a dezvăluit când va fi adus asteroidul de 10.000 de cvadrilioane de dolari. De ce are o valoare atât de mare NASA a dezvăluit când va fi adus asteroidul de 10.000 de cvadrilioane de dolari. De ce are o valoare atât de mare useit Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu... Catine Franța obligă retailerii să avertizeze cumpărătorii când reduc cantitatea ca să nu mai crească prețurile la raft Franța obligă retailerii să avertizeze cumpărătorii când reduc cantitatea ca să nu mai crească prețurile la... Wall-Street Unde își vor petrece fetițele Alinei Sorescu sărbătorile Pascale? Decizia luată de artistă și Alex Ciucu Unde își vor petrece fetițele Alinei Sorescu sărbătorile Pascale? Decizia luată de artistă și Alex Ciucu Kudika Amenzi de până la 10.000 de lei pentru acești români. S-a dat lege și e obligatoriu Amenzi de până la 10.000 de lei pentru acești români. S-a dat lege și e obligatoriu Playtech De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume Redactia.ro Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de... Observator
Cum păstrezi periuța de dinți curată. Sfaturi pentru o întreținere corectă Cum păstrezi periuța de dinți curată. Sfaturi pentru o întreținere corectă MediCOOL Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun HelloTaste FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani! FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani! ProSport S-a întors IARNA în România. Ninge de 1 mai și de Paște în București, potrivit meteorologilor Accuweather? S-a întors IARNA în România. Ninge de 1 mai și de Paște în București, potrivit meteorologilor Accuweather? Gandul Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră' Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în... CanCan Cele mai bune filme pentru copiii. Producții pe care nu trebuie să le ratezi în 2024 Cele mai bune filme pentru copiii. Producții pe care nu trebuie să le ratezi în 2024 DeParinti Céline Dion a acumulat o avere de 480 de milioane de dolari. Artista este considerată una dintre cele mai importante personalități din istoria industriei muzicale Céline Dion a acumulat o avere de 480 de milioane de dolari. Artista este considerată una dintre cele mai... ZUTV O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze” O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă... UseIT Cele mai cunoscute tipuri de paste italiene. Cum le alegi pe cele potrivite pentru tine Cele mai cunoscute tipuri de paste italiene. Cum le alegi pe cele potrivite pentru tine Hello Taste
Ultimele știri
16:49
Mireasa sezon 9, 19 aprilie 2024. Eliminare directă! Un concurent părăsește competiția
16:00
Mireasa sezon 9, 19 aprilie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii
15:27
Zodia care dă lovitura în luna mai 2024. Se anunță zile cu noroc la bani pentru acest nativ
15:23
Mireasa sezon 9, 19 aprilie 2024. Cine este Vlad, noul concurent. Cu ce se ocupă și cu ce gânduri a intrat în competiție
15:20
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
14:50
Mireasa sezon 9, 19 aprilie 2024. Cine este Ionela. Noua concurentă a creat rumoare în platou: „Sunt focoasă și jucăușă”
14:43
Prognoza meteo 21 aprilie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
14:26
Mireasa sezon 9, 19 aprilie 2024. Cine este Natalia. Noua concurentă a intrat în competiție cu gânduri de măritiș
14:18
Au apărut primele căpșuni românești pe tarabele din piețe. Cât a ajuns să coste un kilogram în 2024
14:02
Horoscopul dragostei pentru 20-21 aprilie. Care zodii se bucură de un weekend romantic alături de partener
Mai multe
x