Antena Căutare

Ți se rupe sufletul! Un biet cățel a fost acoperit cu lipici și eliberat pe stradă! Uite cum arată după ce a fost îngrijit!

Câțiva tineri au făcut un gest de o cruzime incredibilă. Au luat un câine al străzii și i-au umplut blana cu super glue. Sărmanul patruped s-a chinuit zile întregi până când a fost reperat de un trecător cu suflet mare, care a luat decizia de a-l salva

Câțiva tineri au făcut un gest de o cruzime incredibilă. Au luat un câine al străzii și i-au umplut blana cu super glue. Sărmanul patruped s-a chinuit zile întregi până când a fost reperat de un trecător cu suflet mare, care a luat decizia de a-l salva.

Acesta este oficial cel mai pupăcios câine din lume! Râzi cu lacrimi dacă îl vezi ce metodă de convingere are!

Imaginile cu animalul plin de lipici a revoltat o planetă întreagă, fiind postat pe o pagină de facebook dedicată necuvântătoarelor. Oameni din toate colțurile lumii au preciat ulterior gestul persoanelor care auluat decizia de a duce câinele la veterinar.

Se ciondănesc, se joacă, dar, în definitiv, ... se iubesc! O pisică şi un câine, de nedespărțit

Horoscopul zilei de 5 mai! Leii au parte de veşti bune: au de semnat un contract bănos... Luna mai îi umple de bani și de noroc! Acestea sunt zodiile care au parte de succes uriaș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x