Antena Căutare

Top 3 cupluri de zodii care NU se vor înțelege NICIODATĂ într-o relație

Într-o relație, compatibilitatea este de bază, astfel încât trăsăturile de caracter trebuie să se îmbine armonios pentru a obține, în final, fericirea mult visată.

Într-o relație, compatibilitatea este de bază, astfel încât trăsăturile de caracter trebuie să se îmbine armonios pentru a obține, în final, fericirea mult visată.

Atunci când vine vorba de zodii, sunt câteva combinații pe care ar trebui să le eviți!

Scorpion- Leu

Două firi puternice, încăpățânate și autoritare nu au cum să facă o casă bună împreună! Între voi va exista mereu o competiție pentru așa numita poziție de "lider", pe care, de cele mai multe ori o va câștiga Scorpionul. În schimb, din punct de vedere profesional puteți cunoaște cele mai înalte culmi ale succesului.

Berbec - Rac

Aparent, sunteți două firi total opuse, primul este pasional și dinamic, celalalt tandru și sensibil. Într-o relație de lungă durată v-ați putea plictisi, însă pentru o aventură sunteți născuți unul pentru altul, asta pentru că vă completați perfect. Chimia se va simți din prima clipă!

Taur – Balanță

Taurului îi place să mintă, dar o face prost. Privirea îi fuge, transpiră, își mișcă buzele involuntar, iar Balanțele sunt un detector bun de minciuni. Nu arată că au sesizat minciuna, ci așteaptă momentul potrivit pentru a întoarce răul. Este o relație ca la vânătoare, cine înjunghie primul rămâne în viață. În final rămân amândoi răniți, iar când se reîntâlnesc se lasă cu scandal.

Uite ce fel de SOACRĂ ai, în funcție de ZODIE! Horoscopul acesta îți spune dacă e bună sau nebună!... Un caz uimitor: Icoana din Vaslui a lui Arsenie Boca a făcut prima MINUNE! "Mama mea s-a vindecat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x