Antena Căutare

Top 5 cele mai ghinioniste zodii in dragoste

Nu-ți găsești marea dragoste, deși au încercat în toate felurile posibile? Te întrebi unde e problema și ce ar trebui să schimbi la tine? Ei bine, trebuie să știi că s-ar putea să fie vorba doar de... ghinion.

Nu-ți găsești marea dragoste, deși au încercat în toate felurile posibile? Te întrebi unde e problema și ce ar trebui să schimbi la tine? Ei bine, trebuie să știi că s-ar putea să fie vorba doar de... ghinion.

Kudika.ro a adăugat o lista cu cele mai ghinioniste zodii la capitolul dragoste:

Taur

Nu esti cea mai ghinionista in ceea ce priveste dragostea, insa pretentiile tale sunt dintre cele mai exagerate si nu renunti la ele nici in ruptul capului. Nu vrei sa auzi de compromisuri pentru ca tu stii exact ce iti doresti de la barbatul de langa tine si cum trebuie sa arate asa ca nu te incurci aiurea pana cand nu il gasesti pe norocos.

Rac

Tu tii cu dintii de orice relatie ai si chiar daca nu este ceea ce iti doresti nu renunti atat de usor pentru ca iti este teama de singuratate. Tinzi sa faci prea multe compromisuri si sa ii lasi pe cei din jur sa profite de acest lucru. Pentru ca te agati de toate relatiile din viata ta iti va fi foarte greu sa iti intalnesti marea dragoste.

Leu

Se poate spune ca esti ghinionista zodiacului atunci cand vorbi despre dragoste. Faci cum faci si reusesti sa intalnesti numai barbati neseriosi care inca nu si-au luat gandul de la distractii si cat mai multe cuceriri. Nu este cazul sa te panichezi pentru ca dragostea o sa apara si pentru tine, insa ceva mai greu.

Citește mai departe!

FOTO: Şi-au unit destinele pe o plajă, iar la scurt timp au avut parte de o surpriză! Despre ce este vorba... Familia da Silva: oamenii cu șase degete! Fiecare are 12 extremități și la mâini și la picioare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x