Antena Căutare

N-ar strica să știi! Top 5 zodii care își vor înșela partenerul de cel puțin 3 ori

Nu contează că au tot ce trebuie în relaţie, ei au această predispoziţie înnăscută şi cu greu, sau niciodată nu se vor corectă. Sunt curioşi, se plictisesc repede şi le place diversitatea, aşa că haideţi să vedem în continuare, de care dintre zodii ar trebui să ne ferim, deoarece îşi vor înşela partenerul în mod constant.

Nu contează că au tot ce trebuie în relaţie, ei au această predispoziţie înnăscută şi cu greu, sau niciodată nu se vor corectă. Sunt curioşi, se plictisesc repede şi le place diversitatea., de care dintre zodii ar trebui să ne ferim, deoarece îşi vor înşela partenerul în mod constant.

Gemeni

Dacă te întâlneşti cu o asemenea persoană, ar trebui să ştii că aceştia pot dublă problemele. Având în vedere că se plictisesc repede, sunt pregătiţi oricând pentru a avea mai mult decât un partener şi a jongla între aceştia. În plus, fiind semn de aer, Gemenii sunt indecişi asupra unui singur partener şi nu sunt stabili emoţional. În ceea ce priveşte fidelitatea, trebuie să aveţi grijă, pentru că sunt extrem de neprevăzători.

Peşti

Asemănători Gemenilor, semn al dualităţii, sunt reprezentaţi ori de două părţi total diferite, în aceeaşi persoană, ori doi sfinţi, ori doi păcătoşi. Peştii îşi urmează emoţiile şi sentimentele, asemeni unui GPS şi de multe ori se detaşează de orice este real în jur şi organizează diferite escapade, fără a ţine seama de absolut nimeni şi nimic. Asigura-te că menţii pasiunea în relaţia cu ei, pentru că nu cumva aceştia să înceapă să o caute în alte părţi.

Scorpion

Că şi semn de sex, înclinaţia Scorpionului spre a înşela, poate părea că a unuia care nu se gândeşte la altceva decât la binele propriu. Totuşi, în momentul în care sunt într-o relaţie foarte stabilă, sunt faimoşi pentru o loialitate extraordinară. Că şi semn zodiacal extrem, dacă îşi va pierde încrederea în ţine, chiar şi puţină, vor fi tentaţi să caute în alte părţi, dragostea. Dar dacă îi rămâi un confident loial, vei cuceri Scorpionul pentru totdeauna.

Fecioara

Înşelatul tipic, nu are nimic de-a face cu amorul, pentru o Fecioara. Fecioarele arată tot ce e mai bun şi dau tot ce au mai de preţ, în momentul în care sunt într-o relaţie serioasă; însă, în momentul în care simt că relaţia se destramă, vor fi tentaţi să-şi clădească una nouă, până ce vor avea curajul să rupă toate legăturile cu dumneavoastră. Fiind semn al justiţiei, aventură lor nu va include absolut deloc sex, crezând că nefăcând, va menţine relaţia extraconjugală, inocenţa. În general, sunt loiali, însă faceţi un efort pentru a clădi o viaţă socială satisfăcătoare.

Leu

Pentru Lei, primează drama, romantismul şi egoismul ( cu alte cuvinte, un Leu poate fi puţin o “diva”, un star). Ei, în mod normal, trăiesc pentru grandomanie şi sunt cunoscuţi pentru o dorinţa de amor arzătoare. Pentru unii Lei, a cuceri lumea înseamnă a sfida legile; asta se aplică şi în cadrul unei relaţii. Simt nevoia de libertate iar libidoul lor trebuie satisfăcut în permanentă, deoarece în regatul lor, doar ei şi nevoile lor contează. Mişcarea ta? Impune-ţi puterea. Nimic nu este mai sexi pentru un Leu, decât unirea a două regate puternice, sub semnul iubirii.

Vezi și: Top 5 zodii care vor fi inselate in luna iunie 2015

Secrete din trecut ies la iveală! Abia acum s-a aflat totul! Un apropiat al lui Nicu Ceaușescu vorbește despre regimul i... SENZAȚIONAL! Orașul dispărut sub ape acum fix 30 de ani apare la suprafață. Era o super stațiune balneoclimaterică!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x