Antena Căutare

Top trei zodii de tătici exemplu! Femeie dragă, îndrăznește să vrei ce-i mai bun pentru viitorul tău copil!

Unii bărbați fac tot posibilul ca să devină tați cât mai târziu posibil, însă pentru unii, această schimbare este așteptată cu mare nerăbdare și pare cel mai cel natural lucru pe care îl fac.

Unii bărbați fac tot posibilul ca să devină tați cât mai târziu posibil, însă pentru unii, această schimbare este așteptată cu mare nerăbdare și pare cel mai cel natural lucru pe care îl fac.

Trei zodii se remarcă printre celelalte, iar tăticii acestor zodii vor face tot posibilul ca să le transmită și copiilor cele mai bune valori.

Bărbatul din zodia Gemeni este și foarte amuzant și foarte jucăuș din fire, așa că îi va fi foarte ușor să intre în jocul celor mici, iar aceștia îl vor îndrăgi imediat. Educația primită de la un bărbat în zodia gemeni constituie un adevărat exemplu și pentru cei din jur, așa că trebuie să ai încredere totală într-un bărbat din zodia Gemeni..

Bărbatul Vărsător este un tătic exemplu prin definiție. El poate oricând să aibă grijă de micuții lui la fel ca și cea mai bună mămică din lume. Pentru că îi place să se informeze și sa știe tot ceea ce are nevoie, se descurcă excelent în orice situație. Bărbatul Vărsător este un profesor foarte bun, de la care cei mici au mereu ce învăța.

Nativul Berbec are o personalitate foate calmă și diplomată, ceea ce îl face un părinte exemplu față de copiii lui. Cât lucrurile merg conform planului, tăticul Berbec va fi îndrăgit de copii, chiar și de prietenii celor mici, pentru că le place să intre în jocurile lor și să le facă toate poftele.

Bărbatul din zodia Berbec le va transmite copiilor lor bunul simț, dar și să fie respectuoși cu cei din jur, iar acesșia vor aprecia la randul lor valorile părintești, informează garbo.ro.

Un bărbat a lăsat camera de supraveghere pornită, în dormitorul bebelușului. A încremenit când a văzut imaginile. Soția ... Talismanele norocoase ale anului 2017, în funcție de zodie. Berbecul are Jaspul, cristalul care ii aduce noroc și îndepă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x