Antena Căutare

„TOTUL se va sfârși, nu lăsați Biserica să facă ASTA”! Avertismentul unui SFÂNT către creștinii de pretutindeni!

Există un sfânt care a făcut o serie de profeții de-a dreptul cutremurătoare. Una dintre acestea a reușit chiar să îi îngrozească pe credincioși.

Există un sfânt care a făcut o serie de profeții de-a dreptul cutremurătoare. Una dintre acestea a reușit chiar să îi îngrozească pe credincioși.

Sfântul Kuksa al Odesei a subliniat mereu importanța Bisericii Ortodoxe. Potrivit acestuia se pare că va exista un moment în istorie în care toate religiile lumii se vor uni și vor forma una singură. Atunci omenirea va avea foarte mult de suferit.

Dacă această unificare a credințelor se va produce, atunci posturile vor fi anulate, iar vechile tradiții vor dispărea. Biserica Universală va depărta credincioșii de adevărata învățătură și astfel, puțini sunt cei care vor reuși să se mântuie.

Credeai că nu există aşa ceva? Te înşeli! O profă de matematică a descoperit formula magică pentru gogoaşa perfectă... Dragoste, bani, carieră și... sfaturi!? Află ce îți prezice zodiacul european în anul 2015, pentru fiecare nativ în part...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x