Antena Căutare

Tovarăși, ea este Alexandra, nepoata lui Ceaușescu! Are 20 de ani și poată vestimentații „total” neregulamentare

Alexandra Ceauşescu, fiica lui Valentin, unul din cei trei copii ai fostului preşedinte al României, Nicolae Ceauşescu, este o domnișoară superbă, cu porniri cât se poate de democratice!

Alexandra Ceauşescu, fiica lui Valentin, unul din cei trei copii ai fostului preşedinte al României, Nicolae Ceauşescu, este o domnișoară superbă, cu porniri cât se poate de democratice!

La 20 de ani, Alex este studentă la Arhitectură și este pasionată de design interior și vestimentar. Fiica cea mai mică a lui Valentin Ceaușescu este activă în mediul virtual, fiind complimentată de foarte mulți cunoscuți pentru atuurile fizice.
Ileana și Nicolae Ceaușescu au avut trei copii, pe Nicu, Zoe şi Valentin, însă doar ultimul dintre aceştia mai trăieşte. Alexandra mai are un frate vitreg, pe Daniel (35 de ani).

Voi ce părere aveți?

O bătrână își cară fiica de 30 de ani în spate, zi de zi! Povestea din spatele imaginii a emoționat milioane de oameni... Allan are un singur picior, dar asta nu-l oprește să care zilnic 50 de kilograme de banane! Vei iubi viața mai mult dacă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x