Antena Căutare

Truc UTIL! Cum dezgheţi şi dezabureşti repede geamurile de la maşină

Iarna și gerul și-au intrat în dreptul, aducând inevitabil o mare problemă pentru șoferi: geamurile înghețate și aburite.

Iarna și gerul și-au intrat în dreptul, aducând inevitabil o mare problemă pentru șoferi: geamurile înghețate și aburite.

Există însă trucuri care vă pot ajuta să scăpați repede de această neplăcere. Aveţi nevoie de un castron sau lighean în care amestecaţi apă rece cu puţin oţet, apoi înmuiaţi o cârpă în acest amestec şi ştergeţi parbrizul.

Un alt truc foarte util este ca seara, după ce aţi parcat maşina, puneţi o cârpă sau pătură mai veche peste parbriz şi acoperiţi-l în întregime. Pentru a fi fixată bine pătura respectivă, este indicat să o prindeţi cu ajutorul ştergătoarelor şi al uşii de la maşină.

Priveau focul de artificii de Revelion atunci când un obiect bizar a apărut pe cer și i-a speriat pe toți! (VIDEO)... Descoperiri misterioase pe Marte: Cum arată "animalele" găsite pe Planeta Roşie de-a lungul timpului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x