Antena Căutare

Ug, cel mai urat caine din Marea Britanie

Ochi bulbucati, colti strambi si un nas foarte mare. Asa poate fi descris, in cateva cuvinte, cel mai urat caine din Marea Britanie. Desi pare un titlu pe care nu multe patrupede si l-ar dori, pentru Ug a fost adevarata binecuvantare. Datorita publicitatii de care a avut parte, catelul, aflat intr-un adapost pentru animale, si-a gasit un stapan iubitor.

Mai exact o stapana. Dupa ce i-a vazut poza pe internet, April Parker, in varsta de 35 de ani, s-a indragostit de Ug, care pe langa faptul ca nu este tocmai cel mai atragator caine, mai este si pe jumatate orb.

Cand il scot la plimbare, oamenii se uita ciudat la el. Are o infatisare bizara, cu ochii lui de insecta si coltii strambi. In plus, din cauza problemelor de vedere, se impiedica mai tot timpul. Cu toate acestea, este un caine foarte iubitor si are un temperament fantastic", a declarat stapana lui Ug pentru Daily Mail.

"Impreuna dam viata povestilor": Leon Danaila, sculptorul de creiere... Cea mai batrana utilizatoare Facebook are 103 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x