Antena Căutare

Ultima dorință pe care a avut-o un infractor de temut. Ce meniu extravagant și-a ales înainte să moară

Ray Jefferson Cromartie a fost executat prin injecție letală în 2019, dar nu înainte de a avea o ultimă dorință.

detinut Galerie
Ultima dorință pe care a avut-o un infractor de temut. Ce meniu extravagant și-a ales înainte să moară | Profimedia / Shutterstock

Deținutul și-a dorit o ultimă masă copioasă, însă nu orice fel de mâncare. Ce a cerut infractorul i-a nedumerit până și pe oamenii legii.

Citește și: Povestea incredbila a omului care s-a trezit cu un milion de trilioane in cont. A fost, pentru scurt timp, cel mai bogat din lume

Ultima dorință pe care a avut-o un infractor de temut. Ce meniu extravagant și-a ales înainte să moară

Un deținut condamnat la moarte a avut o dorință extravagantă, așa că a cerut 11 alimente de lux înainte să fie executat, scrie Dailystar.co.uk.

Ray Jefferson Cromartie a fost condamnat la moarte pentru uciderea unui muncitor pe nume Richard Slysz din Thomasville, în Georgia, în 1994, după ce l-a împușcat de două ori în cap.

În timpul procesului, Cromartie a negat că ar fi împușcat grefierul, dar a fost găsit vinovat și i s-a dat pedeapsa cu moartea.

Citește și: Ce este creatura uriașa din adâncuri, ieșită acum la suprafață. Proprietățile ei unice i-au speriat pe scafandrii | VIDEO

În ciuda acestui fapt, Cromartie a continuat să-și susțină nevinovăția și chiar a încercat o ultimă cerere pentru a opri execuția lui, dar în cele din urmă nu a reușit, Curtea Supremă a SUA respingând cererea avocatului său, de a-i testa ADN-ul.

După ce a petrecut mai mult de două decenii în spatele gratiilor, în cele din urmă a fost ucis prin injecție letală în noiembrie 2019, la vârsta de 52 de ani.

Înainte de a-și lua ultima suflare, a refuzat să spună ultimele cuvinte, dar a cerut o gamă bogată de produse ca parte a ultimei sale mese, constând din 11 alimente diferite.

Potrivit Departamentului de Corecție din Georgia, acestea au inclus: friptură, homar, macaroane și brânză, friptură, orez cu sos, sandviș cu friptură și brânză, cheeseburger dublu, cartofi prăjiți, o parte din dressing ranch, milkshake cu căpșuni și prăjitură cu glazură de ciocolată albă.

În timp ce multe state din SUA au impus un plafon de cheltuieli cu privire la ultima masă a unui deținut, Georgia a acordat cereri extravagante în trecut.

Un bărbat s-a enervat atunci când a văzut că un șofer a parcat pe linie, fix între două locuri de parcare. Cum s-a răzbu... Acest bărbat a cheltuit toți banii din lume pentru a arăta așa, însă oamenii îl strigă acum „omul demon”. Cum arăta înai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x