Antena Căutare

Un australian doreste sa construiasca o replica fidela a legendarului Titanic

Un magnat australian doreste sa construiasca o replica a legendarului Titanic, scufundat in 1912. Noul vas va fi o copie cat mai fidela a celui vechi, dar, in plus, va fi inzestrat cu tehnica de ultima ora si va corespunde celor mai riguroase norme de securitate.

Clive Palmer are o avere de peste 4 miliarde de dolari si este pregatit sa o cheltuiasca pe construirea unei replici fidele a Titanicului. Barbatul doreste ca nava sa fie gata in 2016.

El a marturisit ca peste 40.000 de persoane si-au exprimat deja dorinta de a cumpara un bilet pentru o croaziera cu aceasta nava. Insa pentru aceasta vor fi nevoiti sa se imbrace cu haine de epoca, intrucat proprietarul doreste sa recreeze inclusiv atmosfera de epoca odata ce nava va fi gata.

Titanicul a fost unul dintre cele mai mari si luxoase vase din lume, care s-a scufundat pe 15 aprilie 1912, dupa ce s-a izbit de un iceberg in nordul oceanului Atlantic. Peste 1500 de persoane si-au pierdut viata.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 27 februarie!... Povestea unui somer norocos: A mers 15 kilometri pe jos, prin zapada, pentru a-si gasi un loc de munca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x