Antena Căutare

Un bărbat a făcut o radiografie câinelui său din rasa pug și când s-a uitat atent a încremenit de spaimă. Ce a putut să vadă

Un bărbat a mers să facă o radiografie câinelui său din rasa pug, dar când s-a uitat mai atent a tras o sperietură de zile mari.

imagine cu un caine pug Galerie
Omului nu i-a venit să creadă cum arată o radiografie făcută unui câine din rasa pug | sursa foto: Profimedia

Atunci când câinele său a început să se simtă rău, omul a decis să își ducă animalul la cabinetul veterinar. Pe lângă alte investigații, medicul a recomandat să se facă și o radiografie. Acesta a fost momentul în care stăpânul animalului a tras o sperietură de zile mari.

Un bărbat a făcut o radiografie câinelui său din rasa pug și când s-a uitat atent s-a speriat. Ce a văzut, de fapt

Andy Richter, cunoscut comedian, a publicat pe internet o radiografie a unui câine din rasa pug, deținut de prietenul său, și oameni din întreaga lume s-au mirat de ceea ce au descoperit.

Citește și: Cațelușul cu blană verde care a uimit internetul. Cum e posibil să fi venit pe lume cu o culoare atât de bizară

Stăpânul animalului s-a dus cu patrupedul la analize și investigații și, printre altele, a făcut și o radiografie. Totuși, când a privit imaginea, omul a tras o sperietură de zile mari. În poză a putut să vadă ochii mari ai animalului, exoftalmici, și capul mic, ce dădea înfățișării un aspect extrem de straniu.

Imaginea a devenit în scurt timp virală și a stârnit un val puternic de reacții de la oameni din întreaga lume. Poza a adunat peste 130.000 de reacții și comentarii atunci când a fost publicată de Andy Richter și ulterior aceasta a fost preluată și de către alte publicații.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Asta m-a făcut să râd incontrolabil pentru două minute pe ceas”, „Uimitor, Câinii din rasa pug sunt singurele ființe care arată în radiografie exact ca în realitqate”, „Această poză este simultan și cel mai drăguț, dar și cel mai înfricoșător lucru pe care l-am văzut în viața mea. Mulțumesc pentru coșmarurile pe care o să le am diseară”, iată doar o parte dintre comentariile internauților, au informat cei de la mirror.co.uk.

Citește și: Un câine fără stăpân a căzut în râu si crocodilii l-au înconjurat. Ce a urmat întrece orice scenariu de film | VIDEO

Ulterior, veterinarul Rory Cowlam a adus explicații suplimentare pe marginea acestui subiect. Acesta a spus că aspectul neobișnuit al feței câinelui din rasa pug este o consecință negativă a înmulțirii necontrolate. Unele rase, printre care și pug-ul, au ceea ce se numește brahicefalia, o deformare a anatomiei craniului, lucru ce duce la probleme de respirație șși nu numai.

Veterinarul a spus că aceste rase trebuie protejate și ferite de înmulțirea excesivă și necontrolată, care deja a dus la numeroase probleme legate de sănătatea și anatomia exemplarelor.

Brahicefalia este cunoscută la oameni ca sindromul capului plat, o problemă a capului rezultată din sudarea prematură a suturilor coronale care cauzeză scurtarea diamentrului longitudinal al craniului.

A înlemnit când a pus mâna pe ceea ce părea o plantă uscată și a văzut că se mișcă. Internauții l-au avertizat că e o co... O tânără și-a făcut CV-ul și l-a trimis mamei sale, ca s-o convingă că merită să îi cumpere un cățel. Ce a scris în scri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x