Antena Căutare

Un bărbat care a câștigat marele premiu la loto a dat-o apoi în judecată pe mama fiicei sale. Care este motivul surprinzător

Un bărbat care a câștigat la loto o sumă uriașă de bani și-a dat fosta parteneră în judecată după ce a avut o singură rugăminte. Pentru că nu s-a ținut de cuvânt, femeia riscă acum să piardă mulți bani. Ce i-a cerut acesta

colaj foto doua imagini cu un barbat care tine in mana bilete de loto si multi bani
Un bărbat care a câștigat la loto o sumă uriașă de bani și-a dat în judecată fosta parteneră alături de care are un copil | Shutterstock

Să câștigi premiul cel mare la loto este visul oricui, pentru un tată din Maine, acest lucru s-a dovedit a fi cel mai mare coșmar al său. Norocosul câștigătir - care a dorit să-și păstreze identitatea secretă - a câștigat o sumă colosală de 1,35 miliarde de dolari la tragerea la sorți de la începutul acestui an. Cu toate acestea, el nu a vrut să împărtășească vestea cea bună chiar cu toată lumea, dar planurile lui au fost dat peste cap, transmite unilad.com.

De ce a dat-o bărbatul care a câștigat la loto în judecată pe fosta lui partenera

Pentru că dorea să-ți țină reușita departe de ochii și urechile curioșilor, singura persoană cu care a împărășit vestea cea bună a fost mama fiicei sale, de care este separat. Bărbatul spune că i-a dat fostei sale partenere instrucțiuni clare să păstreze secret marele câștig față de fiica lor, până în iunie 2032, când aceasta urma să împlinească 18 ani.

Mai mult decât atât, se pare că el era atât de hotărât să nu facă vâlvă în legătură cu marele câștig la loto încât a rugat-o pe mama fiicei lui să semneze și un contrract de confindețialitate.

Și potrivit unor informații din proces, obținute de Daily Beast, se arată că femeia - indentificată drept „Sara Smith” - a acceptat să semneze și să păstreze secretul până la momentul potrivit.

De asemenea, conform People, bărbatul – care s-a identificat drept „John Doe” în proces – a optat să primească premiul uriaș într-o singură tranșă în valoare de 723.564.144 de dolari (după taxe), spre deosebire de rate.

Contractul mai stipula că, în cazul în care femeia mențioona vreodată câștigul lui la loterie, ea trebuia să-l informeze că a dat vestea, în termen de 24 de ore.

În ciuda promisiunii ei, fosta partenera și-a sunat rapid tatăl și mama vitregă și a împărtășit vestea cu întreaga familie. Din vorbă în vorbă, informația a ajuns și la urechile surorii „norocosului” câștigător, iar acum acesta îi cere mamei fiicei sale să dezvăluie pe cine a mai informat despre impresionantul său premiu în bani.

În plus, el cere despăgubiri în valoare de minim 100.000 de dolari pentru fiecare dată când ea a încălcat NDA, mai notează Daily Beast.

Cum cureți urmele de cuțit și de murdărie de pe tocătorul de plastic, de fapt. Truc simplu și rapid... Test de personalitate rapid. Ce arată despre tine poziția în care ții picioarele, atunci când stai așezat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x